maanantai 13. toukokuuta 2013

Kuulumisia ja Hälsän Kök testailuja

Pitkästä aikaa blogin ääressä. Ensin olin viikon verran ulkomailla, ja sieltä tuliaisina tuli tietysti jäätävä flunssa ja tähän nyt allergiat vielä päälle. Nyt kahden viikon treenitauon jälkeen oon jopa päässy treenaamaankin, ja olen kyllä edelleen todella innoissani.

Ensi viikon jälkeen meillä alkaa pelitkin, joten niitä odotellaan nyt myös jännityksellä, sekä siten miten mun reistaillut käsi kestää. 

Elopainoa on tullut lomailun ja sairastelun seurauksena lisää. Kävin loman jälkeen vaa'alla ja paino oli 58,2kg eli noussut, ja nyt en usko sen ainakaan laskeneen kun urheilut on jääneet niin vähälle. Oon onneks koko ajan onnellisesti matkalla painokeskeisyydestä hyvänolontunne-keskeisyyteen ja kunnon kasvatus mielessä tätä urheilua nyt enemmänkin tehdään. Edelleen olen kyllä sitä mieltä, että tää harrastuksen aloitus oli parasta mitä oon itelleni tehnyt muutamaan vuoteen, kun aloin kyllä olemaan niin kypsänä kaikkeen ryhmäliikuntaan ja salilla käymiseen, että joka kerta vitutti ankarasti jopa paikalla raahautuminen.

Sitten täysin toiseen asiaan. Buzzadorilla on ollut taas mieltsin hyviä kampanjoita käynnissä. Yleensä tarkoitus on testat jotain tuotetta, ja antaa siitä kommentteja. Usein kavereillekin tulee jaettavaksi tuotenäytteitä. Viimeisin kampanja oli Hälsän Kök kasvistuotteiden testaus, ja se kampanja oli kyllä mulle mieleinen, koska oon "lähes vege", ja alkaa kyllä aina samat ruuat tökkimään. Mielikuvituksen puutetta tai jotain..?

Testasin kaupan pakastealtaasta löytyviä soijapyöryköitä, soijanakkeja, soijapihvejä ja soijapaloja.


Noi pyörykät oli ihan ykkösiä! Mun kasvisronkeli ystäväkin oli ihan fiiliksissä, eikä voinu uskoa ettei noissa pullissa ollu ollenkaan lihaa! Vein noita nimittäin työpaikalle vappunyyttärielle, ja olivat kyllä hitti. Jokui työkavereista kehui myös sarjan falafelejä, niiä pitääkin vielä kokeilla. Pihvit oli ilmeisesti valmistettu myös samoista aineksista kuin pyörykätkin, ja olivat hampurilaispihvin nimellä. Ne oli valmiiksi hieman "grillatun" makuisia, joten niistä en tykännyt niin paljon. Nakit olivat yllättävän hyviä pakkasnakeiksi, ja myöskin parhaita soijanakkeja/makkaroita mitä olen maistanut. Soijapaloja puolestaan käytin wokkiin, ja ne oli aika miedon makuisia (voidaan käyttää samalla tavalla kuin esim tofua) joten vaatii maustamista.

Joskus aikaisemmin olen maistanut sesamnugetteja työpaikan henkilöstöravintolassa enkä voinut millää uskoa, ettei niissä ole lihaa. Noihin ravintosisältöihin en niinkään ole jaksanut tutustua, yritän noudattaa "kohtuus kaikessa" mentaliteettiä, enkä olla semmonen ruokapoliisi mitä olen joskus ennen ollut. Oon mm. syönyt ihan oikeaa VOITA muutaman kerran leivän päällä, kun aikaisemmin oon ollu niin rasvanatsi että huhhuh.

 Nyt pitää lähteä kyllä oikasemaan. Viikonloppuna on yhdet juhlat tiedossa, niin pitää yrittää nyt treenata ahkerasti varastoon niitä varten :)

Ei kommentteja: