torstai 18. huhtikuuta 2013

Treeniä treeniä...

Treeni-into ei ole kyllä kadonnut minnekkään, onneksi. Treeni-intoa lisää myös se fakta, että olen taidoissa ja varsinkin nopeudessa jäljessä muita tiimiläisiä, joten sekös innostaa treenaamaan vaan entistä kovempaa.

Tosin loukkaantumisiltakaan ei ole vältytty. Viime perjantaina huomasin oikean käden ilmeisesti revähtäneen (huonon alkulämpän??) seurauksena. Puolikuntoisena treenaaminen on nimittäin maailman ärsyttävintä kun halusi tehdä täysillä, mutta kun en kykene. Kinosioteipillä olen yrittänyt paikkailla jo tehtyä virhettä, ehkä apua siitä on hieman ollutkin.

Tällä viikolla meillä alkaa myös ulkotreenit (iso JEEE!!), mutta juuri lauantaille kun treenit olisi, olen tietysti sopinut jo muutame menoa mitä ei voi peruuttaa. Ekat pelit häämöttää kuukauden päässsä, odotan kyllä niitäkin niin innolla.

Niiiin. Olen tosiaan mukana Buzzadorin Maxim-kampanjassa, ja olen päässyt testailemaan erilaisia "treeniravinteita".

Patukoiden maku on ollut yllättävän hyvä. Olen nimittäin tottunut siihen, että protskupatukat maistuvat pahalta. Sen hyvän maun vuoksi olenkin syynännyt tarkkaan myös patukoiden ravintosisältöjä, koska on tuntunut kun söisin ihan normaalia suklaapatukkaa. Tosin, eipä noita patukkatolkulla olekaan tullut syötyä. 


 Kaloreita Recovery Barissa on 407kcal/100g, proteiinia 28g, hiilarit 43g, joista sokeria 32g, ja rasvaa 13g. Ei ihan siis mitä laihduttajan evästä :)

After Training Bar:in kelpuuttasin itselleni ihan normaaliksi välipalapatukaksikin. Kaloreita 376g/100g, proteiinia 29g, hiilareita 26g, joista sokereita 1,9g, rasvaa 18g, ja kuitua 13g.

Energy Bar sisältää puolestaan kaloreita 401kcal/100g, proteiinia 5g, hiilareita 70g, joista sokeria 43g, rasvaa 11g ja kuitua 3,4g. Aika hiilaritujaus siis.

Olen syönyt patukoita vähän milloin mitenkin, yleensä treenin jälkeen. Nyt kun on tullut panostettua kunnolla ruokapuoleen, niin en ole kokenut tarvitsevani juurikaan mitään treenipatukoita, kun esim. treenin jälkeen on tullut vedettyä hiilareita/proteiinia muutenkin sopivassa suhteessa. Ehkä nuo patukat onkin kiireisen tai laiskan naisen treeniruokaa, jos ei jaksa miettiä mitä suuhunsa laittaa, ja haluaa esim. palautukseen sopivasti ravintoaineita yhdessä paketissa.

Lisäksi olen kokeillut urheilujuomaa, mikä kyllä ainakin psyykkisellä tasolle tsemppasi minut viime perjantain tosi rankkojen parituntisten treenien läpi ;) Siitä lisää ehkä myöhemmin.

Niin ja paino, se on toistaiseksi pysynyt edelleen samassa. Aamupaino oli tänään 57,1kg. Reilun viikon päästä tosin taas reissua pukkaa, ja bikinikuntoon pitäisi päästä. Ehkä vedän ensiviikolla hieman kevyemmällä keittolinjalla :D

Ei kommentteja: