keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Täällä taas!

Ensimäistä kertaa kokeilussa tabletin blogger-appsi. Älkää muuten ihmetelkö jos teksti vilisee kirjoitusvirheitä, oon maailman laiskin oikolukemaan, kirjoittelen yleensä näitä duunien ja treenien jälkeen, ja tällä tabletilla kirjoittaminen ilman erillistä näppistä on vielä melko kankeeta.

Eilen saapui minun innolla odottamani paketti...

Eli buzzadorin Maxim-tuotteita sisältävä paketti. Huomenna on taas treenit, ja ajattelin mennä sinne suoraan töitä, että ehkä pieni energiaboostaus tulee ihan kohdilleen duunin jälkeen. En ole vielä ihan tarkasti noihin tuotteisiin tutustunut, mutta pitänee se vielä tehdä tänään.

Kommenttiboksiin oli saapunut kysymys, että onko harrastamani laji jalkapallo. Sen verran voin paljastaa että jalkapallo ei ole kyseessä vaikka pallaopeli onkin, mutta harrastamani laji ei ole yleisimmästä päästä, joten siksi jätin itse lajin kertomatta, koska haluan tätä kirjoitella edelleen anonyymisti. Palastumisen riski on siis tarpeeksi suuri, heh.

Me treenataan tällä hetkellä kolmesti tai neljästi viikossa, ja aika loppuviikkopainoteisesti. Yhteensä treenitunteja tulee yleensä viisi ja puolituntia, mikä oli alkuun aika raskasta, kun en kerennyt treenien välissä palautua, mutta nyt kroppa alkaa tottua, ja pääsen irvistämättä sängystä ylös aamuisin.

Kirjoittelen viimeistään viikonloppuna taas paremmalla aikaa. Ainiin kävin tänään puntarilla ja vaaka näytti 57,1kg. Olin itseasiassa odottanut isomapaa lukemaa, koska mulla taisi jäädä vähän lomamoodi päälle.

Heipat!

Ei kommentteja: