maanantai 13. helmikuuta 2012

Baletti polkastu käyntiin :)

Ensin kun annan seikkaperäistä selostusta elämäni ensimmäisestä balettitunnista, niin kokeilinpas huvikseen josko oma tietokoneeni toimisi. Ja toimihan se! Lähti käyntiin ilman mitään ongelmaa. Parasta tässä oli se, että olin samalla juuri soittamassa valmistajan takuunumeroon. Ehh. Eli pääsen taas bloggamaan, jjee!

Toinen ei niin jee asia, on se että mulla on antibioottikuuri päällä. Eli urheilut on jääny viime viikolta aika minimiin, eli kävin siis vain abaletissa torstaina. Alkutunnista käytiin baletin periaatteita läpi, ja harjoiteltiin jalkojen asentoja, ja nilkan suoristamista jne. Lopuksi tehtiin vielä musiikkiin demi pointeja ja jotain muita jalkojen kikkaluita :D Onneks on nämä termit hallussa!

Opettajana oli maailman ihanimmalta ja sympaattisimmalta vaikuttava espanjalainen opettaja, joka kertoi aluksi että ei vedä ns. klassista balettia, vaan yhdistää balettiinsa mm. nykytanssia. Hän on kuitenkin tarpeeksi jämäkkä ja ohjaa kädestä pitäen meitä aloittelijoita. Tunti meni liian äkkiä, ja nyt pitäisi taas torstaihin jaksaa odotttaa!

Viikonlopun olin reisussa, ja ruokailujen suhteen oon höllänny ja repsahdellu ihan urakalla. Ostin myös karkkia laivamatkalla, eli siinä tuli nyt ekat karkitkin ostettua. urheilumotivaatio on ollu ihan nollassa, johtuen varmaan siitä että meinaa pientä burn outia painaa, ja vapaa-aikaa ei meinaa olla. Siinä kun pitäis vielä nukkua ja pitää kämppä pystyssä ja juosta kaiken maailman kutsuilla ja kokouksissa, niin tuntuu että on paukut urheiluun aika minimissä. No mut mikä parasta, paino ei ole kuitenkaan noussut, vaan aamupaino pyörii siinä 58,0-58,3kg kieppeillä!

Kuhan tässä kesään menessä on se -5kg plakkarissa, niin oon tyytyväinen. Tosin tällä viime viikkojen repsahtelulla ei kyllä toivoakaan että saisin painoa pudotettua, mutta kyllä se vielä tästä! Tällä viikolla pääsen vasta torstaina balettiin, ja lauantaina pumppiin+balanceen. Perjantaina yritän myös mennä salille, ja mahd. myös sunnuntaina.

Tästä se taas lähtee, ei tässä  muu auta!

Ei kommentteja: