lauantai 18. helmikuuta 2012

Teholauantai!

Heräsin aamulla klo 8. Koska minua ei nukuttanut enää, ja oon himoinnu jo monta päivää pyöräilystä ajattelin lähteä pyörälenkille ja siitä salille. Vaan missä kunnossa olikaan pyörätiet.. Noin 7 km lenkissä meni sitten tunti aikaa. No hyvä alkulämppä oli ainakin pumppiin. Me tehtiin vielä vanhaa ohjelmaa (?), vaikka luulin että ohjelmat oli jo vaihtuneet, koska pari viikkoa sitten tehtiin jo uutta. Pumpin jälkeen menin vielä vielä hotbodybalanceen.

Eilen poljin salilla kuntopyörää 40min, ja kävin Les Millsin uutuudessa CXWORX:ssa. Mulla on ollu vähän se ongelma (tai en tiedä onko tämä nyt mikään ongelma?!?), että treenin jälkeen ei enää tunnu miltään. Lähinnä siis seuraava päivänä ei kolota mitään paikkaa, joten pystynkö edes kehittymään jos teen aina treenini mukavuusalueellani. Pitäisko esim pumpissa nostaa runsaasti painoja, ja harjoittaa vielä monipuolisemmin eri lajeja. Tai pitäsikö rankan treenin jälkeen lihaksissa tuntua joltain seuraavana päivänä, edes joskus? No nyt tuon cxworxin jälkeen olikin kyljet ja vatsalihakset kipeänä, ja on muuten mielesäni mukava tunne, tietää jotain tehneensäkkin!

Illalla on luvassa vierailu tupareissa, mutta ajattelin mennä ihan selvissä päin. Huomenna nimittäin täräytän aamulla vaakaan 57 alkavan lukeman, heh.

Ei kommentteja: