sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Viikot urkat ja pirun kipeät lihakset!

AI ai ai. Muutama posti taaksepäin valittelin ettei "mikään urheilu enää tunnu miltään". No voin kertoa että eilinen pumppi+combat tuntuu ja aika makiasti tuntuukin! Etureidet ja hartiat huutaa leipää. Ajattelin eilen että oisin voinu käydä tänään hiihtämässä.. no olisin varmaan saanut slaagin järkytyksestä näillä reisillä siellä ladulla.

Tällä viikolla urheilin 4,5 tuntia noin about.

Keskiviikkona: Bodystep
Torstaina: Baletti+30-45 minuttia kävelyä (en katsonut kellosta)
Lauantaina Bodypump+Bodycombat

Aika loppuviikko painotteisesti meni, mutta meni kuitenkin :D Pikkusen jäin tavoitteestani eli viidestä tunnista urkkaa. Mua haluttais niin ottaa kaksi balettitutnia viikkoon, mutta kaikki ryhmät ovat jo alkaneet. Kesällä menen ehdottomasti intensiivikurssille, ja syksyllä sitten mahdollisesti kaksi viikkotuntia viimeistään. Oon niin rakastunut kyseiseen lajiin!

Ruokalujen suhteen oon ihan hiljaa, josta muuten tajusin, että milloin oon viimeksi ees ruokapäiväkirjaani tännne laittanut?? Ensiviikolla skarppaan, samoin teen kyllä nyt jonkun suunnitelman näiden kilojen suhteen.

Ainiin, ainiin. Kipeisiin lihaksiin on myös yksi toinen syy, lisäsin pumpissa painoja!
Kyykyt meni nyt 10kg x2
Rinta 6kg x2
Selkä 7kg x2
Olkapäät 3kg x 2

muuten vedin samoilla painoilla kun ennenkin. Tehtiin vielä vanhaa pumppia, joten hyvin uskalti laittaa painoja tankoon.

Nyt leffan katseluun ja lepäämään!

Ei kommentteja: