maanantai 12. maaliskuuta 2012

Laihtunu en ole mutta vyötäröltä on hävinnyt 1,5cm!!

Jihuu! Meinas jo alkaa masentaa kun olevinaan tuntui että kropassa tapahtunut jotain, mutta vaaka näyttää vaan samaa lukemaa (58-58,5). Otin mitat 1,5kk sitten ja nyt siis navan alta mitattuna näyttäisi lähteneen 1,5cm ihraa! 

Samalla tein mielenkiintoisen huomion: käden ympärysmitta oli kasvanyt puolella sentillä, samoin rinnanympärys yhdellä sentillä?? Ja näistähän minulla ei suinkaan ole valittamista! Oon aina omistanut semmoset narukädet nimittäin. Mietinkin kun esim. Attackin ojentajapunnerrukset alkoi mennä suhkot kevyesti samoin koko ajan on saanut Pumpin rintabiisiin lykätä painoja lisää. En tiedä kuvittelenko vain, vai onko jotain kehitystä oikeasti tapahtunut.

No kuitenkin. Kesään on vielä pari kuukautta ja pari kiloa nipistän vaikka väkisin. Vaikka oon sitten nälkäkuurilla koko toukokuun. Ensiviikolla mulla on loma, ja lomareissu on tiedossa. Urheilut jää myös vähäiselle, joten yritän urheilla nyt varastoon :D

Viime viikolla tuli muuten urheiltua varsin mukavasti:


7,5 tuntia nimittäin. Taisin vetää omat enkat pitkästä aikaa. Viikonlopun ruokavalioon kuului nimittäin tuhtia brunssia ja karkkiakin, joten ehkä tilanne noiden urkkien jälkeen on plus miinus nolla.

Kertokaa ihanat ihmiset mistä saan motivaatiota revittyä muutman viheliäisen kilon pudotukseen?

Ei kommentteja: