lauantai 31. maaliskuuta 2012

Dukan dieetti päivä 1.

Lomat on nyt lusittu ja arkeen on pitänyt palata. Muutama lomakilo tuli tuliaisiksi, mutta nyt paino alkaa olla taas entisissä lukemissa (58,3kg oli tänä aamuna). Ennen lomalla jäämistä mietin että tämä peli ei voi kyllä vedellä enää, mutta loman annoin mennä muputtaen päivittäin karkkia ja muita herkkuja, ehh.

Tänään aloitin nyt sitten pitkän harkinna jälkeen Dukan dieetin. Ajankohta ei kylläkään ollut ihan mikään paras mahdollinen, koska pääsiäinen on tulossa, ja olen lähdössä vanhempieni luokse. Miten siellä sitten dieetti onnistuu, jaa-a. Attack vaihetta pidän nyt kolme päivää yllä, sitten siirryn Cruise vaiheelle, ja ajattelin pitää sen kestona 30päivää, katsotaan mitä siinä ajassa saa irtoamaan. Tarkoituksena on pitää protsku ja protsku-kasvispäivät sykillä 1pv ja 1pv. Pääsiäisen vuoksi joudun tekemään sen 4pv ja 4pv että voin vanhempieni luona sentään jotain syödä.

Dietin kolme päivää kestävään Attack vaiheeseen hamstrasin kaupasta maitorahkaa, broileria, kauraleseitä, kananmunia, maustamatonta jogurttia, ja kalkkunaleikettä. Näitä pitäis nyt muputtaa kolme päivää putkeen, ja ei hirveen hyvältä tämä ruokavalio kyllä vaikuta :D Ekana Dukan resepteistä kokeilin galettea. Kyseiseen lettuseen tulee kauralesettä, maitorahkaa ja kananmuna, ja siitä voi maustaa suolaisen tai makean.

Kuva lainattu.

Kokeilen nyt tätä dieetti reilu 30päivää ja katson mitä tapahtuu. Kauhean vähän hiilareita näyttäs sallituissa ruuissa olevan, ja todella vähän pehmeitä rasvoja. Minä joka liputan ravitsemussuositusten mukaiseen syömiseen oon nyt aika reippaasti vierailla vesillä. Katotaan miten paukut riittää urheiluun, Dukan suosittelee päivittäin liikuntaa dietin aikana. Sen miten rankkaa liikuntaa voi tehdä, en löytänyt pikaisella etsimisellä. Ilmeisesti tuohon ei mitään suositusta ole.
Tänään kävin urkkailemassa HotBodyBalancessa ja pyöräilin ulkosalla tunnin verran. Kävin keskiviikkona pumpissa reilun 2 viikon tauon jälkeen, ja jumahti paikat nimittäin jonkun verran jumiin, et torstaina baletti ei oikein sujunut putkeen. Eilen yritin lenkkeilemällä ja saunomalla saada jumeja pois, ja ihan hyvin se auttoikin. Nyt jalat ja muu kroppa tuntuu normaalilta.
Ainii, ostin uudet ihanuudet.
Oon käyttäny salilla aikaisemmin noita vas. puoleisia. Nehän on oikeasti juoksulenkkarit, joten nyt lumien sulasessa otin ne lenkkeilykäyttöön, ja ostin uudet kengät salille. Ja on muuten hyvät <3 Mulla on jonkunsortin Nike addiktio kun ei enää muut jumppavälineet kelpaa :D Nyt vääntämään galette vielä iltapalaksi.

2 kommenttia:

Ellen kirjoitti...

Heips!

Blogissani on sulle Liebster Blog-tunnustus :)

http://goingbacktosize36.blogspot.com/2012/04/liebster-blog.html

Anonyymi kirjoitti...

Hahah, my laptop kaatui kun olin sivuja viime kerralla olin täällä. Ja viimeisen 2 kuukauden aikana olen etsinyt tätä weblog, niin kiitollinen olen paikalla vielä kerran! : D