lauantai 2. kesäkuuta 2012

Ei näin.

Kävinpäs tänään purkamassa tuskastumista ja tylsistymistä kaupungilla. Aamulla myrskysi, ja kirosin aika monta kertaa itsekseni, että MIIIKKSI mulla ei ole salijäsenyys voimassa, tuommoset myrskykelit pitää viettää a) sängyn pohjalla kirjaa lukien b) salilla itseään rääkäten ja sen jälkeen saunoen.

No koska eilen tein jotain mistä podin pienimuotoista morkkista niin tuo vaihtoehto a) ei tullut kuuloon, vaan lähin lenkille myrskyyn. Niin se mitä tein eilen liittyy yllättäen syömisiin. Ostin kaupasta levyllisen suklaata ja söin sen yhdessä illassa. Lisäksi vedin jäätelöä, mansikoita ja keksejä. Ja ostin nuo kaikki itse kaupasta. Lisäksi leivoin testierän mangokakkua ensi viikonloppua varten, ja vetelin tänään aamupalaksi siitä aikamoiset siivut.

Mitä enemmän yritän itseltäni herkkuja kieltää, sen enemmän minun tekee niitä mieli, ja sen enemmän tulee myös repsahduksia. Tän projektin tarkoitus kun ei ollut missään nimessä mikään tän sorttinen, joten nyt alan OIKEASTI panostaa siihen oikeaan ruokaan, en rääkkää itseäni nälässä, vaan syön säännöllisesti. En tiedä onko muilla sama, mutta itse ainakin sorrun todalla usein siihen, että yritän päivän mittaan syödä mahdollisimman vähän, ja sitten tuleekin niitä överirepsahduksia ja mielitekoja nälkäisenä.

Ja mitä tulee mun painolukemaan. Täräytin tänään puntarille 57,5kg eli oon samassa pisteessä kun tässä jo muutama kuukausi sitten takaparin. Ei näin.

No jotain positiivista sentään. Mahduin koon 34 farkkusortseihin! Kannattaa käydä shoppailemassa Lindexillä, nimittäin tämmönen normaalipainon sujahtaa helposti kyseisen kaupan pienimpiin kokoihin :) Itsensä huijaamista tai ei, niin kyllä se hivenen itsetuntoa nostattaa :D


Näyttääkö muiden mielestä siltä että mun ylä- ja alavartalo ei vaan yksinkertaisesti mätsää keskenään? Noi reidet onkin mun murheen kryyni, ja noista pitäisikin saada laardit liikkelle. Harmittaa kun en ole erityisemmin mittoja seuraillut, niin en tiedä onko kiinteytymistä tapahtunut varsinaisen laihtumisen sijaan. Mutta reidet on ja pysyy, se on nähty :D

Ei kommentteja: