sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Dukan dieetti päivä 2.

Mun kroppa huutaa hiilareita. Ihan jäätävä uupumus meinaa puskea koko ajan päälle. On niin vetämätön olo kun vaan olla ja voi. Oon elänyt tän päivän lähinnä leikkelleellä, maitorahkalla, jogurtilla ja leseillä. Nyt on lihapullat uunissa, ja vedän niitä ehkä sen sata putkeen, tuntuu just nyt siltä.  Käytin lihapulliin fetajuustoa, mitä ilmeisesti ei olisi saanut käyttää (vaikkakin siinä oli 2% rasvaa). En kyllä ymmärrä tätä koska jos protskua pitää syödä mahdollisimman paljon, niin juustohan tähän on oivallinen vaihtoehto, joten varsin tyytyväisenä mussutan kohta nuo lihapullat poskeeni.

Dukan suosittelee väh. 30 min. liikuntaa päivittäin (kävelyä ilmeisesti tässä attack vaiheessa). No siivosin kolme tuntia, ja kävin huonekalukaupoilla, joten se saa nyt korvata tuon urheilun. Kyllä ainakin siivotessa tuli oikeesti hiki!

Mun pitää alkaa oikeesti tutkailemaan kaikkia Dukan reseptejä enemmän. En nimittäin aikonu leikkeleellä ja maitorahkalla kuukautta elää. En syö punaista lihaa, joten tämä tuo hieman haastetta tähän lisää. My Dukan Diet sivustolta löytyy ainakin useita kokeilemisen arvoisia reseptejä :)

Huomenna viimeinen päivä Attack vaihetta, huh. Tiistaina vedän sit salaattia kaksinkäsin naamariin :)

Ps. Vedettyäni lihapullia ja raejuustoa naamaan, elämä helpotti, ja on niin paljon virkempi ja parempi olo!

Ei kommentteja: