perjantai 8. helmikuuta 2013

Huoh

Oon niin kypsänä! Vieläkin kipeänä. Kurkkukipu vaan pahenee, ja kurkku niin turvoksissa. Kävin eilen jo nieluviljelyssä, ja sain tänään alustavan vastauksen ettei pitäis olla bakteerin aiheuttamaa, joten mitään hoitokeinoakaan ei ole kun lepo :( Oisin melkein ollu mielissäni, jos tämä oliskin ollu angiinaa, niin sais tän taudin pois antibiootilla. Töissä on semmonen tilanne, etten yksinkertaisesti ole voinu olla töistä poissa, mutta enpä mä ole saanut oikein mitään kunnollakaan tehdyksi siellä puolikuntosena.

Huomenna piti olla kylpyläreissu, mennä ravintolaan ja kaverin juhliin. Joudun nyt väkisinkin skippaamaan osan, menen sitten ehkä vain syömään kamujen kanssa. Tähän synkkään olotilaan tekis tietysti mieli vetää kilon verran karkkia, et mikä lohtusyöppö? Tänään haaveilin kaupan karkkihyllyllä duunin jälkeen, ja melkein jo repsahdin, mutta ostin sitten yhden lakun ja jogurttia myslillä.

Painonpudotus on ollut aika hidasta, max -100g päivässä ja välillä ei sitäkään. Olen tosin syönyt ehkä hieman enemmän kuin viime vuoden puolella laihistellessani. Mutta nyt tämä sohvalla makaaminen vaikuttaa selvästi. Istun päivän toimistossa, ja matkustan työmatkat julkisilla. Ei mene nyt kovin hyvin.

Ruokailuja:

Aamupala: 2dl smoothieta (puolikas banaani, pakastemansikoita, rahkaa 100g ja kaurahiutaleita)
Lounas: Jälkiuunileipäpala, margariinia, juustoa, kurkkua
Kanakeittoa 3dl
Välipala: Jogurttia myslillä
Bisbis-laku
Lounas: Spaghettijauhelihavuokaa 300g
Iltapala: 2dl smoothieta (puolikas banaani, pakastemansikoita, rahkaa 100g ja kaurahiutaleita)

Päivän kalorit pyörii vissiin sinä 1200kcal kieppeillä, voihan tuota syödä hieman enemmänkin, mutta nyt kun kulutus on niin surkeaa, niin mennään näillä nyt.

Ei kommentteja: