maanantai 11. helmikuuta 2013

Jesss, terveenä!

Julistaudun nyt virallisesti terveeksi, jes! Lauantaina uskaltauduin ihmisten ilmoille ja en joutunut peruttamaan sovittuja menoja. Käytiin siis kylpylässä ja italialaisessa ravintolassa syömässä. Tuli syötyä varmaan 798374302 kaloria, mut aika sama. Jälkiruuaksi otin pallon jäätelö suklaakastikkeella ja kermavaahdolla. Mielummin oisin niillä kaloreilla syöny karkkia :D Lisäksi juotiin skumppaa ja pari siideriä. Eilen en käynyt puntarilla, ja tänään vaaka näytti 57,3kg, on nyt tiukassa tämä kilo minkä jo ennen joulua pudotin.....

 Rentoutuminen ja hyvä ruoka olivat selvästi avainasemassa mun tervehtymisen suhteen ;)  Töissä on ollut viime viikolla ja ihan perseestä koko meininki, eikä tää viikko yhtään paremmalta vaikuta. Tänään 10,5h duunia ja huomenna sama. Mun on pakko päästä sinne salille viimestään keskiviikkona! Tänään kävelin osan kotimatkasta töistä, ja tuli semmonen reipas tunnin kävelylenkki.

Mun piti kuvata hieman tänänä mun ruokailuja, mutta yllättäin oli akku loppunut kamerastakin. No tulee nyt sitten taas kuvatonta settiä.

Aamupala (7.00): Ruisleipä, margariinia, kalkkumameetwurstia, juustoa, kurkkua
Lounas (11.30): Tomaatti-mozzarellakeittoa 2,5dl (Knorr)
Ruisleipä, margariinia, juustoa
Välipala (15.00): Banaani, välipalakeksi (100kcal)
Päivällinen+Iltapala (19.00): Ruisleipä, margariinia, kalkkumameetwurstia, juustoa, kurkkua
maitorahkaa 125g, mangososetta 1rkl

 Protskua tuli taas liian vähän, ja maitorahka tökkii. Nyt pitäis taas keksiä vähän vaihtelua elämään.

Keskiviikoon mennessä aamupainoksi PAKKO saada 57,0kg, kkiitos.

Ei kommentteja: