keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kurkkukipu vaan jatkuu

Voi voi, jäätävä olo kurkussa. Kuhan tässä nyt parantuisi viikonlopuksi. En halua missata kylpyläkeikkaa enkä ystävän synttäreitä. Töistäkään "ei voi" olla poissa, niin ehtis parantua kunnolla. 

Tänään oli ensimmäinen testi itselleni, kun kahvihuoneessa oli tarjolla torttua ja pullaa. Olin jo ojentumassa kättäni niitä kohden, kunnes tajusin mitä olin tekemässä. Pakko pitää nyt vaan ihan nolla linjaa, kun tunnen itseni vähän liian hyvin, että pienestä lipsumisesta se aina alkaa. Onhan tässä yritetty laihistella jo vuoden verran enemmän ja vähemmän. Kovilla onnistumisprosenteilla mennään eteenpäin, ehh.

Ruokailuja:

Aamupala: klementiini
Lounas: ruissari, margariinia, juustoa, salaattia, paprikaa
ProFeel mustikkarahka
Välipala: klementiini
Päivällinen: kanakeittoa 2,5dl (perunaa, broileria, porkkanaa, lanttua, palsternakka, purjo, mausteita)
Kurpitsansiemensämpylä, margariinia, juustoa
Iltapala: teetä maidolla

Joo tuota, tais olla eka ja vika kerta kun söin tuommosen kurpitsansiemensämpylän tän laihiksen aikana. Se oli syönyt nimittäin semmoset 230kcal. Mitä oisin siihenkin kalorimäärään saanut syötyä..

Iltapalaksi mentiinkin sitten ihan nestemmäisellä linjalla. Tuli morkkis sämpylästä. SÄMPYLÄSTÄ?? Mites esim. sitten mun olematon morkkis kun vedän esim. 400g irtokarkkia yhdeltä istumalta, eli 1400kcal. Ja sitten vielä ihmettelen miks mulla on jenkkikset, ou jee!

Pakko päästä treenaamaan! Ja varsinkin joogaamaan!


Ei kommentteja: