maanantai 4. helmikuuta 2013

Kaktus kurkussa

Voi voi, hyvin lähti taas viikko käyntiin, aamulla heräsin aika ikävään kurkkukipuun, ja toistaiseksi tilanne ei ole yhtään parantunut. Töiden jälkeen kotiin tultuani olen kiskonut neljä kuppia teetä, saattaa yöllä juotua juoksemaan wc:ssä....

Lisäksi mulla on jotenkin kauheat "paineet" mennä salille, koska muutaman viikon makoilu ole ainakaan kuntoa kohottanut. Ja sitten kun ohjelmat ovat vaihtuneet salilla reilu kk sitten, ja olen ollut ainostaan uudessa pumpissa, niin jänskättää senkin takia mennä salille (koska en osaa askekuvioita yms...)??! Onko muilla tällaista vai olenko vain yksin ongelmani kanssa? :D Huomenna olisi töiden jälkeen Sh'Bam ja siinä ei ole onneksi kovin mutkikkaita askelukuvioita ja tunti kestää vain 45min. eli ehkäpä menen siihen jos kurkkukipu vaan tästä laantuu. Olen huomannut että joskus myös pieneen orastavaan flunssaan saatta urheilu hyvinkin auttaa.

No mitäs sitten on tullut tänään syötyä.

Aamupala (klo 7): viipale ruisleipää, margariinia, juustoa, salaattia, kurkkua, paprikaa
sitruunateetä (jauheesta n. 50kcal/kuppi)
Lounas (klo 11.15): viipale ruisleipää, margariinia, juustoa, salaattia, kurkkua, paprikaa
Profeel aprikoosirahka
mandariini
Välipala(klo 14.30): banaani
Päivällinen (klo 18.30): Salaatti, broileri, kurkku, tomaatti, kevyt salaatinkastike
2x viipaletta ruisleipää, margariinia, juustoa, salaattia, kurkkua, paprikaa
 4x kuppi teetä maidolla

Iltapalaa en luultavasti syö, koska tulin aika täyteen tuosta päivällisestä. Tuo valion Profeel aprikoosirahka oli tähän mennessä maistetuista rahkoista paras, ei niin kitkerän makuinen kun muut sarjan rahkat.

Laihistelua huomattavasti helpottaa, että teen yleensä eväät töihin (ja usein myös aamupalaleivän) jo edellisenä iltana samalla kun syön päivällistä, niin ei tartte aamulla tuskailla enää eväiden kanssa. Samalla tulee suunniteltua paremmin päivän ateriat.

Iih oon jotenkin niin innoissani tästä, toivottavasti innostus myös jatkuu. Viikonloppuna tulee ensimmäinen koetinkivi kun lähdetään kylpylään, ollaan varattu pöytä kellumisen jälkeen italialaisesta ravintolasta ja illalla vielä ystävän synttärit. Se tarkottaa siis ainostaan sitä että pitää jo etukäteen kuluttaa tulevat kalorit :D

Ei kommentteja: