keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Dukan dieetti päivä 5.

Viidettä päivää mennään, ja tänään aloitin (Tom) Cruise vaiheen, ehheh. Onko muilla Dukan dieetin sivuvaikutuksena tullut pakkomielteenä laukoa puujalkavitsejä........? :D Nojoo.

Tänään onkin ollut koittelemusten päivä. Töissä kahvihuoneessa odotti jäätävän kokoinen rahka-kääretorttukakku suklaakermavaahdolla. Normaalisti olisi vetänyt huiviini lähes puolet siitä kakusta, mutta nyt jouduin tyytymään kanasalaattiin (ja laitoin 3% fetaa mukaan, ei sitä muuten syö hullukaan, vaikka feta ilmeisesti on kielettyjen listalla, mutta perustelen sitä itselleni sillä, että siinähän on paljon proteiinia). Aamupalaksi söin rahkaa jogurtilla ja kauraleseillä. Naminaminamii.

Kuljin myös karkkikaupan kautta kotimatkalla, kun piti ostaa päääsiäisnamusia (ei itselleni). Tuossahan nuo himottelee nyt avaamistaan, mutta toistaiseksi olen pysynyt tiukkana.

Päivälliseksi vetäsin tomaattimunakkaan, eli paistoin pannulla pari munaa, ja sen jälkeen heitin pannun reunalle hautumaan pari viipaloitua tomaattia ja sekotin kaiken sekaisin. Hieman suolaa ja staviaa kylkeen niin avot.


Kieltämättä ihan hyvä pöperö kyseessä.

Liikuntaa harrastin tunnin verran tänään kävellen. Huomenna pidän proteiinipäivän, ja pe,la,su ja ma yritin toteuttaa mahdollisimman pitkälle dieettiä (kasvis+protsku päivillä). Tämä on tietysti hieman hankalaa vanhempien luona ja anoppilassa, mutta kaikkeni kyllä yritän. Mitä nopeammin paino putoaa tavoitteeseen, sen nopeammin tämä kidutus loppuu, joten yritän nyt psyykata itseäni pysymään tiukkana. Eli huomenna en ainakaan blogin ääreen pääse.

Ja ainiin, aamupaino tänänä 56,5kg, eli painoa (nestetitä) lähtenyt nyt -1,9kg. Aika hurjaa.

Ei kommentteja: