sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Huoh

Apuva, mitä mun itsekurille on käynyt?? Koko viikonloppu ollaan taas mätetty suoraan sanottuna kaikkea paskaa naamaan, että ihan hävettää myöntää. Huomenna on kyllä aloitettava sitten "alusta" ja vedettävä Dukanilla ainakin sinne vappuun asti. Oon nimittäin jääny pahasti koukkuun stockan aaverahkaan, eli hullujen päivien magorahkaan. Oon joka päivä käyny ostamassa sitä. Lisäksi oltiin torstaina työkamujen kanssa ravintolassa, vedin perjantaina haamumunkkeja, käytiin eilen leffassa ja vedin karkkia ja sipsiä ja niin mitäs kaikkee muuta..........

Eilen kävin sentään salilla, eli pumppi+balancessa. Ei menny treenit jotenkin ollenkaan putkeen. Ja mun oikea polvikin on kiukutellut jo pari päivää. Torstain balettikin meni ihan perseelleen, ainaakaan mitään kannustavaa palautetta en opettajalta saanut. Puolestaan kommentti "olit ryhmän surkein" kyllä tuli.. Ärysyttää niin paljon kun tuolla ei-aikaisemmin-tanssineiden ryhmässä jokainen muu on tanssinut balettia/ koko elämänsä jotain muuta tanssilajia, ja minä siellä sitten hypin kun norsuna posliinikaupassa ilman minkäänlaista tanssillista taustaa. Normaalisti en ota palautteesta nokkiini, mutta viime tunnin jälkeen jäi kyllä paha mieli, kun en tainnut osata tehdä mitään oikein. Ymmärrän kyllä että opettaja haluaa ohjata meitä alusta asti oikeisiin tekniikoihin, mutta mun elämässä on nyt aika paljon muutakin tärkeämpää kun tuo balettitunti kerran viikossa, jossa toki kyllä yritän kaikkeni ja sen pitäis riittää.

Avautumista kerrakseen. Ärsyttää myös tämä oma asenteeni repsahtelujen suhteen, että jos on vetänyt ruokailujen suhteen persiilleen, niin sama vetää samassa kelkassa pari muutakin päivää sitten. Millon musta on tullut tälläinen nösserö :D Ja kiitos Dukanin mun naamakin kukkii muuten aika makeasti, onko kukaan muu huomannut tällasita sivuvaikutusta? Sen jäätävän väsymyksen lisäksi?

No mitäpä sitä ei ois ulkonäkönsä puolesta valmis tekemään, eli eikun nokka kohti ensi viikkoa ja nyt lopetan tän itsesäälissä rypemisen.

Ps. Bloggeri on näköjään uusitunut, ja on muuten pirun vaikea hallita tätä blogia, kun löydy mistään loogisesta paikasta enää mikään..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava tää sun blogi!! Ite yritän laihduttaa/kiinteytyä tällä hetkellä. Musta tuntuu, että tää viikonloppu on tullu mätettyä kaikkea! :D Eilen hirvee läjä kiinalaista ja päälle vielä jäätelöä! Toisaalta pitää ajatella, että huomenna on uusi päivä ja motivaatio vieläkin korkeemmalla :) Älä jää miettimään noita sanoja, mitä sulle sanottiin, vaan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Jokainen on hyvä jossakin ja kaunis omalla tavallaan! Paljon paljon tsemppiä sulle ja muista, että joskus saa ja PITÄÄ herkutella.. Ei tämä laihdutus sentään niin vakavaa ole :)

miiainkeri kirjoitti...

Käännä vain reippaasti vastoinkäymiset voitoksi! Jos kerran menee viikonloppu vähän poskelleen, niin se on mennyttä etkä sitä voi muuttaa. Vain edessä olevaan voit vaikuttaa :)

Itse olen onneksi oppinut sen, että jos syön jotain mässyä, niin ei ole pakko vetää ihan kaikkea. Tai montaa päivää. Perjantaina painoi väsy työviikosta ja tuntui, että olisin voinut syödä hevosen. Onneksi pitäydyin vain oikeassa ruuassa (kaurapuuroa, mm), vaikka käsillä olisi ollut pari levyä Fazerin sinistäkin.

Mulla muuten kukkii kans naama! Väsymystä mulla ei ihme kyllä ole, mutta ilmeisesti tuolla rahka&raejuustolinjalla saa sen verran hiilareita, ettei väsytä.

Tsemppiä, mä jatkan edelleen sun seuraamista - ja omaa projektiani! Puolessatoista viikossa on lähtenyt 1,5 kg, aika maltillista. Tosin on välissä vähän lipsumistakin, mutta semmottii on elämä :)

-5kg kirjoitti...

Hei ihan mahatavia kommentteja, kiitos niistä! Tää on kyllä syy miksi tätä blogia jaksa päivitellä, ja näitä epäonnistumisia tänne.

Joo ei tää elämä oo niin vakavaa, ja tän "laihdutuksen" ympärillä ei pidä oma elämä pyöriä! Näin se vaan on :) Elämästä pitää nauttia vaikka sitten kera vatsamakkaroiden :D