keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Työmatkapyöräilyä

Ihan mahtavaa. Olin tänään kotona viiden aikoihin ja päivän urkatkin oli tullut jo tehtyä. Itseasiassa olisin ollut jo aikasemminkin ellen olisi vienyt pyörääni vuosihuoltoon. Tämän päivän urheiluja toimitti nimittäin työmatkapyöräily, matkaa mulla kertyy 10kmx2 ja on aika epätasaista maastoa tuo matka, eli mäkiä ihan kiitettävästi varsinkin menomatkalla. Töihin mennessä matka kesti 31minuuttia ja poistullessa 27minuuttia vaikka seisoinkin liikennevaloissa kauemmin kun menomatkalla. Kaloreita paloi 397kcal yhteensä, sykehuippu oli 166krt/min (jäätävä ylämäki) ja keskisyke 141. Kyllä se työmatkapyöräily näköjään kannattaa ja on ihan kuntoilua siinä missä muukin urheilu.

Oon rakastunut muuten mun uuteen ulkoulutakkiin. Vaikkakin tunsin itseni todella tyhmäksi jonottaessani tätä Stockan Hulluilta Päiviltä klo 8 aamulla, niin on kyllä ollu sen arvoinen. 


Kyseessä siis Helly Hansenin W New Long Aden Jacket. Pitää tuulta ja sadetta, mutta hengittää kuitenkin.

Tänään kasvis-proteiinipäivä. Aamun palaverissa sorruin kuitenkin riisipiirakkaan ja puolikkaasen pullaan sekä muutamaan viinirypäleeseen. Muuten söin salaattia kera kanan ja kevytfetan (+sipulin,tomaatin ja kurkun). Illaksi syön samaa salaattia ja jogurttia leseillä.

Paino ei ollut laskenut eilisen jälkeen yhtään, vaikka söinkin niin vähän pahoinvoinnin vuoksi. No eipä mahda mitään. Viisi päivää aikaa ja 0,7kg pudotettavana. Viikonloppuna ei yksinkertaisesti voi vetää niin persiilleen kun edellisenä, ei vaan voi.

Ei kommentteja: