keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Pikainen päivitys

Terpat, nopsaan ehdin nyt vaan päivittelemään, koska olen lähdösä balettiin. Tällä kertaa en siis balettitunnille, vaan ihan oikeaa balettiesitystä katsomaan. Jänittävää.

Kävin tänä aamulla vaa'alla ja sehän näyttä 57,1kg. Olen lipsunut kyllä paljon ruokailuista (lähinnä vähähiilihydrattisuuden suhteen), eikä tilannetta näytä yhtään helpottavan se, että esim. huomenna olemme menossa työporukan kanssa ravintolaan syömään.

Työkavereilta on tullut muutenkin hemmetin ärsyttävää kommenttia, kuten "naurataa tuo sun ruokavalio" ja "mitäs karppaaja". Voi helvetti että miten voi aikuisia ihmisiä kiinnostaa noin paljon toisen ihmisen ruokavalio.

Eilen kävin pitkästä aikaa BodyAttackissa ja olihan se ihan mukavaa, mutta onhan tuo nykyinen ohjelma ihan pirun tylsä. Kaloreita paloi 411kcal, sykehuippu oli yli 170.

Apua, nyt tulee kiire!

5 kommenttia:

stella kirjoitti...

Joo tommoset kommentit on tosi ärsyttäviä! Onneksi en ole itse joutunut niitä kohtaamaan, mutta toisaalta kovinkaan moni ei edes tiedä tästä mun projektista :) Ehkä kommentoijat ovat jotenkin kateellisia tms. Mulle ainakin on ihan sama, miten muut ihmiset syö enkä siksi ymmärrä miten joitaki se niin paljon kiinnostaa, että pitää alkaa tolleen arvostelemaan!

- stella

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän siinä toisten ruokavalion kyttäämisessä on? Vaikka duunissa olisi tapana heittää hersyvääkin herjaa, kai sitä voisi aikuiset ihmiset osata lukea hiukan tilanteitakin.

Ehkä se on sitten kateellisuus siitä, että omat rahkeet ei riitä minkään uuden kokeiluun / erilaiseen / elämäntapojen muutokseen? Tsemppiä!

-5kg kirjoitti...

Joo tämä on kyllä ikuisuusongelma. En oo hirveästi hehkutellut työkavareille siitä että muutaman kilon tavoite tässä olis kesäksi, joten ärsyttää sitten paikkailla näitä tilanteita näillä "söinhän mä eilen pullaakin" tyyppisillä kommenteilla, ihan vaan todistellakseni, no niin, en varmaan yhtikäs mitään, tai siis ei pitäis olla tarvetta selitellä kellekkään yhtään mitään! Ärsyttävää.

Joan kirjoitti...

No huhhuh, johan oli kommentteja. Itekin karppaan nykyään jo melkein elämäntapana, joskus enemmän toisinaan vähä vähemmän. Ois se vaa vähä hassua jos joku tulis sanoon jotai tollasta :D Ei vaan, mutta alkuvaiheilla joillekkin toi että vahtailin paljonko otin ruokaa lautaselle ja jos söin rahkaa yhtäkkii välipalaks kesken päivän (jota siis jotkut ihmiset ei pidä normaalina ruokana...) ni oli kyllä tosiaan ongelma. Tai se jos kauniina kesäpäivänä päättikin juoda ruoan kaa vaan vettä ja kieltäyty alkoholijuomista. En niinku koskaan ymmärtänyt että oliko se niiltä jotenkin pois vai mitä paskaa?! Mutta siis nyt 20kg laihtuneena sitä on ruvennut huomaan, että ne jotka tsemppas itteensä kehuun, ei enää oikein pysty siihen, koska itse ovat edelleen tuhdissa kunnossa. Joitain vaan kerrassaan harmittaa se niin paljon, että joillain sujuu :/

Omassa kaveripiirissä löytyy muuten niitäkin, jotka heittelee jotain kommentteja, että "joo eiköhän se oo toi koiran kaa lenkkeily joka sut on laihduttanu" :DD Joo, oon laihtunut 20kg viime vuoden tammikuusta koiran avulla, joka tuli pikkupentuna elokuussa :D Selvä, kiitos tästä tiedosta. Mutta ihan sama, kyllä sitä muiden kommentteihin turtuu. Nykyään en jaksa enää juuri mihinkään sanoo muutakun että jaajaa tai että näin mä aina syön... Ja en tiiä, enää ei kyl hirveesti oo ton tyylistä kommenttii tullu. Ehkä ne muutamatkin on kattonu, että tyhmä kettuilla, ku toi on jo "onnistunu" :D HAH. Koita aatella niin että "katotaa vaa nii idarit!" :)

miiainkeri kirjoitti...

Mua kans ärsyttää tuo lounastaukokyttääminen ja viatonkin kommentointi. Olen sitten päätynyt kuittaamaan noita kommentteja jotenkin että "en ehtinyt tehdä ruokaa/käydä kaupassa" ja että "osa eväistä jäi kotiin". Mieluiten sanoisin, että enhän mäkään kyttää sun ruokias, mutta se olis provosoitumista ja osoittais, että jotain herkkää tuossa ruoka-asiassa on.

Yks mun työkavereista, josta on tullut myös läheinen ystävä, tietää tästä mun projektista ja olen hänelle asiasta avautunut. Helpottaa jotenkin, että on edes yksi, joka on perillä missä mennään :)

Projekti menee täällä ihan hyvin, painoa on lähtenyt noin 1,5 kg parin päivän työreissusta huolimatta ja olo on hyvä. Cruisailu sujuu hyvin :)