lauantai 14. huhtikuuta 2012

Hra Dukan ja "todellinen painoni"

En päässyt tänään sinne Inbody mittaukseen, kun ei ehitty ajoissa paikalle, joten se jää nyt seuraavaan kertaan. Höh. Olisin nimittäin halunnut tietää tämänhetkisen rasvaprosenttini. Sitten tunnustuksia tunnustuksia, söin tänäänKIN hieman suklaata ja karkkia. Pikkuveli tuli jättiherkkusäkin kanssa kylään, ja siinä sitten onnellisesti niitä napsittiin. Mun on NIIN vaikea kieltäytyä jos mulle tarjotaan herkkuja, huoh.

No olin tänään kaksi tuntia salilla, ja muuten olen vetänyt proteiinia, joten hiilaritankkaus sallittakon, mutta nyt sen pitää loppua kyllä. Nyt onkin jääkaappi ostettu taas kaikkea proteiinista, ja uutuutena ostin seitanista valmistettua "makkaraa". Lounas jäi välistä ja päivälliseksi söin kananmunan, broilerinrintafileen, raejuustoa, ja maistoin tuota seitanmakkaraa.

Huomiseksi on lupaillut hyvää keliä, joten käyn lenkillä saleilun sijaan. Luulen että en olis selvinny hengissä tämän päivän bodypump+hotbalancesta ilman eilistä hiilaritankkausta. Tuntu nimittäin varsinkin balancessa että oli niin liekeissä ja taipuisa ja hyvän tasapainon omaava ja ihana :D. Loppurentoutuksen aikana meinasin alkaa itkemän kun oli NIIIIIN hyvä fiilis hyvin menneestä treenistä ja muutenkin. Jos kellään on koskaan ikinä mahdollisusu mennä kokeilemaan hotbodybalancea, niin suosittelen koko sydämeni pohjasta. Ja on balancen venytteilyistä ollut hyötyäkin. Tajusin eräänä päivänä erään toisen treenin yhteydessä venytelteltyäni, että ei oo muuten enää pitkä matka pitkittäisspagaatiin. Toiseen suuntaan ei sitten oo mitään jakoja, mun aukikierto on ehkä surkeista surkein, joka on harmi sinänsä, koska se on baletin perusta. Ei auta kun enemmän treenata tuota aukikiertoa nyt vaan.

Niin ja sitten vielä itse tuohon otsikkoon. Hra Dukanin mielestä minun todellinen painoni on 57,3kg. Dukanin viralisilla nettisivuilla voi tämän asian käydä selvittämässä. No niin tai näin, olen tuossa 57kg painossa toikkunut, ja se ei vaan ole paino missä viihdyn.

Huomiseen nyt!

2 kommenttia:

Superdieetti kirjoitti...

Olen huomannut muuten saman ilmiön, että hiilari"tankkaus"päivän jälkeen treeni kulkee uskomattoman hyvin. Älä siis turhia piiskaa itseäsi liikaa, sait ainakin boostia treeneihin:)

-5kg kirjoitti...

Joo, mulle tulee semmonen horkka treenin jälkeen jos en saa hiilareita semmosina päivinä jolloin treenataan kunnolla, joten pakko hieman on lipsua dukanista, muuten pitäis jättää urheilut ja sitä ei kyllä tule tapahtumaan :)