maanantai 30. huhtikuuta 2012

Mahtavaa Vappua!

On jotenkin niin fiiliksissä tästä vapusta että! :) Kiva päästä juhlimaan pitkästä aikaa (käyn ehkä sen 4 kertaa vuodessa...). Tänään panostetaan vaan hengaukseen ja huomenna sitten aamutuimaan lähdetään vappupiknikille perinteiden mukaisesti. Mulla onkin jääkaapissa munkkitaikina ollut kohoamassa, ja kohta leivon ison kasan munkkeja :)

Niin, tänään siis aamupaino oli sen 56,0kg, eli vielä kolme kiloa tavoitteeseeni. Pakko hieman kiristää tahtia, koska kesään on enää kuukausi, joten tavoitteena nyt on tipistää -2kg seuraavan kuun aikana. Käyn tänään irtisanomassa mun salijäsdenyyden ja se on vielä ensi kuun voimassa, lisäki balettitreenit nykyisellään jatkuu vielä kuun loppuun. Ensin pähkäilin pitkään että voinko luopua salijäsenyydestä, mitäs mä sitten teen, mutta katselin viime kesän treenitilastoja heiaheiasta ja olin käynyt salille sen max. 2krt viikossa. Meidän salille ei saa esim. 10kerran korttia, joten ajattelin hieman katsella muiden salien tarjontaa, että pääsisi edes pumpissa käymään kerran viikossa pitämässä lihaskuntoa yllä.


Tässä viime viikon urheilut, olen ihan tyytyväinen :) Tuossa eilisen kohdalla lukee sunnuntaipyöräilyä, mutta osa tekstistä on jäänyt puuttumaan. Tänään mulla on vapaapäivä, ja käyn joko lenkille tai salilla. Pitää nyt katsoa fiiliksen mukaan.

Dukanista vielä muutma sananen, olen nyt ollut Dukanilla vaihtelevasti, en ole nimittäin tainnut pitää pitkilleen yhtään puhdasta proteiinipäivää, vaan aina olen ottanut lisänä jotain hiilareita, esim. mysliä jogurttiin, ja eilen söin jäätelötuutin ja munkin :D. Dukan aiheutti mulle ihan jäätävän väsymyksen (= ei jaksanut urheilla) ja lisäksi miljoona finniä naamaan. Sen lisäksi vatsa ei toiminut ja sepäs olikin mukavaa.. Lisäks mua ihan pelottaa mitä mun verisuonten sisällä taphtuu, en nimittäin saa mistään pehmeitä rasvoja, ja kananmuniakin tulee vedettyä aika kiitettävästi, eli kovia rasvoja hirveesti ja pehmeitä nolla, lisäksi kasviksia niukasti. Eli moikka vaan kolesteroli, varsinkin kun mulla sukurasitetta siihenkin vaivaan on!

No nyt munkin paistoon, ihanaa vappua kaikille, ja ny rillataan!

2 kommenttia:

Superdieetti kirjoitti...

Sulla on kyllä pieni painolukema, rispektit sille:)

Blogissani on sinulle palkinto!

-5kg kirjoitti...

Kiitos, vaikkakin saattaa vaa'an lukema olla jokseenkin eri tällä hetkellä kun jäi tosiaan vähän tuo syömäputki päälle :) Käyn kurkkamassa blogisi!