maanantai 2. tammikuuta 2012

PÄIVÄ 21. Uuteen vuoteen uudella innolla!

Uusi vuosi meni kyllä totaalisesti syödessä ja juodessa, joten tänä aamuna oli kyllä varsin turvonnut olokin. Vaakakin näytti ihanasti 59kg, ja semmonen oli olokin. Jottei nyt ihan liian terveelliseksi meininki mennyt, niin aloitin vielä aamun vetämällä loput joulusuklaat naamariin. Ehh. No eivätpähän enää kummittele mua tossa olkkarin pöydällä, ja voin aloittaa kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä.

Tänään on sitten muuten yritetty vetää terveellisellä linjalla: söin salaattia ja kävin jumpassa. Ja mikäs onkaan paras tapa aloittaa vuoden urkat kun BodyaAttack. Ihmeen hyvin jaksoin, mutta viimeisessä biisissä iski semmoset hapotukset jalkoihin, että jäi hieman haarahypyt vaillinaisiksi. Palautusjuomana tein superpirtelön, josta lisää alempana.

Ruokailut:
Aamupala: Suklaata (hyvä minä!)
Lounas: Picnicin Oriental kanasalde, täysjyväpatonki
Välipala: Mandariini, banaani
Päivällinen: "Pirtelö" = maitorahkaa 250g, raejuustoa 3rkl, banaani, mansikoita, ruisleseitä reippaasti
Iltapala: 2x näkkileipä, margariinia, juustoa

Hesari oli muuten tehnyt jutun laihduttamista. tai listattuna oli 12 väittämää laihduttamisesta. Ihan hyvä muistutus näin uuden vuoden ja laihdutuslupauksia ajatellen. Artikkelissä peräänkuulutettiin sitä, että laihdutus ei kannata, jos ei ole tekemässä loppuelämää kestävää elämäntaparemonttia ja painoa kannattaa pudottaa hitaalla tahdilla. Vaikka itseäni ainakin välillä tuskastuttaa tämä hidas painon pudottaminen, on se kuitenkin mielestäni ainoa oikea ratkaisu siihen että laardia haluaa korvata lihaksella. Siksi haluan yhdistää kevyempään ruokavalioon aerobista ja anaerobista liikuntaa, jotta se olisi mahdollista. Hyvä artikkeli, lukekaa ihmeessä. Tosin lähdekritiikkiä voi harrastaa, lähteitä ei ole esillä, ja en tiedä itse kirjoittajista sen enempää vaikka pätevänkuuloisia kavereita ovatkin titteleiden perusteella.


Hyvää ja terveellistä uutta vuotta!

Ei kommentteja: