lauantai 21. tammikuuta 2012

PÄIVÄ 39.

Huomenta! Vihdoinkin on kone joka toimii, ja aikaa tulla päivittämään! Tämä viikko on kyllä menty niin pää kolmantena jalkana ja tosiaan olen ehtinyt vain attackissa käydä tiistaina, mistä kerroinkin jo tännekkin.
No koska tänään on launatai , niin aamuni alkaa perinteisesti pumppi+balance yhdistelmällä. Paino on näköjään pysynyt lähes samassa, tällä viikolla olen hieman höllännyt ruokailuista. Olen käynyt töiden puolesta illallisella, missä syötiin kyllä tosi tuhdisti, ja juotiin viiniä. Mutta karkkiin en ole koskenut, eikä kyllä oikeastaan tee mielikään. En voi uskoa, että olen ollut jo monen monta viikkoa ostamatta karkkia...... Ennenkun vedin pussitolkulla päivittäin.

Oon miettiny ruokavaliotakin. Saan edelleen aivan liian vähän proteiinia. Punainen liha ei maistu, joten sen syömisen olen jättänyt jo reilu 10 vuotta sitten, ja sen takaisin ottaminen ei kyllä houkuta. No kanaa ja kalkkunaa onkin sitten vedettyä ihan kyllästymiseen asti, joten sekään ei uppoa. Sama on käynyt lohen kanssa. Soijarouhe ja tofu kyllä maistuu, samoin linssit, mutta hyvät ohjeet mitä noista sitten voisi tehdä on vähissä.

Pitänee laittaa asia mietintämyssyyn. Mutta nyt aamupalalle ja jumpalle!

2 kommenttia:

Eve kirjoitti...

jos löydät jostain lähikirjakaupasta opuksen vegaanin kotiruokakirja, kannattaa tutustua sen sisältöön :) tosi nopeita, tuttuja ja helppoja kotiruokareseptejä rakennettu just kasvissyöjän proteiininlähteiden ympärille!

-5kg kirjoitti...

Hei, kiitti vinkistä! Pitääpäs tsekata!