torstai 5. tammikuuta 2012

PÄIVÄ 23. ja PÄIVÄ 24.

Toissapäivänä kerroin lähteväni reissuun, ja niin lähdinkin, mutta ei nyt hyvää päiväää, kuka olikaan ostanut väärät lentoliput?? No eihän se auttanut kun paniikissa ostaa uudet, ja nyt siis perillä kohteessa, haha. Ja siis ihan kotimaanmatkailu on kyseessä ja akseli etelä-pohjoinen :)

Heh, kävin muuten täällä puntarilla, ja vaaka näytti 65,5kg. Tämä on sen verran ruoska vaaka, että näyttää vaan 0.5kg välein painon, mutta silti! Miten voikaan eri vaa'at näyttää näin paljon eriä. No seurailen nyt painoani maanantaihin asti tällä toisella vaa'alla, että nään ettei se nyt ainakaan lähde nousemaan. Liikuntasuunnitelmassa on nyt ainakin hiihtoa (jota muuten salaisesti vihaan...), ja ryhmäliikuntatunneillakin olisi tarkoitus vierailla, kuhan vaan päätän minne ja mitä.

Söin muuten eilen suklaata......... ja jos määrästä puhutaan niin ehkä 15 kappaletta niitä paperisia fazerin sinisiä. Sillä lailla.

Etsiskelin netissä tässä muuten muutamia Les Millsin biisejä, jotka on jääny mieleeni, ja yritin lisäksi kuumeisesti etsiä kuunneltavaksi nykyisen pumpin olkapääbiisiä, ja nykyisen stepin lämppäbiisiä, mutta en löytänyt kuunneltavaksi asti mistään. Höh.

Löysin tosin Attack 72 toka vikan treenibiisin, joka oli mun mielestä niin sairas että sen takia se oli ihan uskomattoman hyvä! Just sen takia rakastan Attackia että siinä on vaan vedettävä täysillä, eikä pysty kyllä yhtään löysäilemään! Biisi kertoo ehkä enemmän kuin tuhat sanaa:

Hei, nyt lähden virittelemään hiihtokamoja, ja lähden rämpimään ladulle.

Ei kommentteja: