sunnuntai 15. tammikuuta 2012

PÄIVÄ 33. ja viikon treenit

Hello! En muuten muistanut eilen kertoakaan, että nostin eilen pumpissa jokaisessa biisissä 2x 1kg verran painoja. Ja meni suhkot kevyestikin vielä. Niin paitsi olkapääbiisin tein 2kg painoilla ja lämppäbiisin myös samoilla painoilla kuin ennen, mutta ensikerralla ehdottomasti isommat painot olkapääbiisiin, meni sen verran kevyesti.

Eli nykyiset pumpin painot:
Lämppä 2x 3,5kg
Kyykyt 2x 9.5kg  (taidan laittaa kympit ensikerralla)
Rinta 2x 6kg
Selkä 2x 7kg
Ojentaja 2x 4,5kg (+5kg irtokiekko)
Hauis 2x 3,5kg
Askelkyykky 2x 7,5kg
Olkapäät 2 x 2,5kg

Eli jotain kehitystä on luultavastikkin tapahtunut.

Tänään meinas iskea lorvikatarri, ja meinasin skipata salit kokonaan. Eilisestä on yläkroppa nimittäin aika jumissa. Sain kuitenkin tässä illal itteni vielä liikkeelle ja kävin BodyStepissä. Aika loppuviikkopainotteisesti tuli treenattua tällä viikolla. Tässä vielä tän viikon treenit:


Ensiviikon kohdalta kalenteri näyttää taas kovin buukatulta. Huomenna on kosmetologi, keskiviikkona tulee ystävä kylään ja torstaina menen työkaverin luo töiden jälkeen. Loppuviikosta pitäisi piipahtaa myös messuilla, mutta tarkotus nyt olisi ainakin 4krt liikkua. Lauantaisin tuleekin aina kaks treeniä, kun oon nyt ottanu tuon pumppi+balance yhdistelmän käyttöön, koska se toimii.
 
Tänään olen syönyt todella "epäterveellisesti", ja ateriarytmistä tietoakaan. Aamupalalla söin muroja maidolla, ja sen jälkeen päätettiin testata kotitekoista jäätelöä. Meille on nimittäin jostain siunaantunut tuollainen jäätelökone, jota ei ole vielä kertaakaan käytetty. Siihen jäätelön perusmassaan tuli 2dl kermaa, 2 keltuaista, 40g sokeria, vaniljan siemeniä ja sitten lykättiin vielä snickersiä siihen patukan verran. Ja ei hyvää päivää, oli muuten niin ÖVERI makeata, että mua oksetti koko loppupäivän vaikka söin tuosta setistä vaan puolet eli noin 1,5dl. Vielä äsken stepissäkin oli huono olo, ja nyt onneks alkaa jo helpottaa. Sain ennen jumppaa syötyä pari mandariinia, ja jumpan jälkeen söin eilisiä broilerikääröjä ja grillattuja kasviksia.

Että eipä tässä sitten kummempia :D

Ei kommentteja: