lauantai 14. tammikuuta 2012

PÄIVÄ 32.

Jee, aamupaino vihdoin 58kg! Eihän tässä mennytkään kuin mitä, useampi viikko. Tosin toki nää pakolliset juhlapyhät hieman sotki suunnitelmia. Tänään pääsin myös taas kunnolla urheilun makuun, ja kävin pumpissa, ja hot balancessa. Huomenna käyn vielä jonkun jumpan rykäsemässä.

Tosiaan, rankka työviikko vaati veronsa. Töistä tultuani eilen nukuin kolme tuntia, ja yölle riitti vielä unta 11 tuntia. No nyt onkin vähän erilainen olo sitten! Kävin tuossa välissä kävelyllä (about 6km matkan) ja oli muuten aika kiva tuuli ja tuiverrus.

Päivälliseksi tein Isoäidin lihakääryleitä, tosin tein noita ohjeenmukaisia, sekä broilerista kevyempiä versioita ilman pekonia. Perunamuussia ja uunikasvikset oli sitten noiden kääröjen kaveriksi.

Muutoin olen tänään syönyt muroja maidolla aamupalaksi, ruissarin juustolla ja rehuilla, luumuja ja kaksi lakua (meikäläisen karkkipäivä). Niin ja söin myös puolikkaan pullan kahvilla käydessäni.

En voi muuten tarpeeksi hehkuttaa sitä, kuin hyvä toi HotBodybalance on. Se on vaan niin hyvä. Viihdyn muutenkin ihan överilämpimässä, joten toi lämmitetty sali tuntuu varsin mielyttävälle.

Noniii, huomiseen!

Ei kommentteja: