maanantai 2. huhtikuuta 2012

Dukan dieetti päivä 3.

Tämä päivä on mennyt jo huomattavasti helpommin. Työpäivä on mukavasti rytmittänyt syömisiä (ei ole tarvinnut norkoilla jääkaapin luona, että mitähän sitten seuraavaksi taas söisi). Aamupalaksi vetäsin maustamatonta jogurttia kauraleseillä.
Lounaaksi söin itse tehtyjä broilerilihapullia ja raejuustoa. 
Päivälliseksi vetäsin huiviin tämän oikein herkullisen annoksen:


Enpä voi sanoa että olisin annoksesta erityisesti nauttinut, mutta tuolla savulohen maulla sai kyllä tuon galeten maun peitettyä alleen, joten kyllähän tuota nälkäänsä popsi. Dukanin mukaan annoskokoja ei tarvitse rajoittaa sen erityisemmin, mutta enpä kyllä tuota herkkua olisi saanut enempää alas kun tuon leipälautasen kokoisen annoksen. Iltapalaksi aijon miksata rahkaa ja jogurttia. Rahkaa pelkästään en kyllä saa enää alas, sitä joskus muinain on tullut vedeltyä ihan jonkin verran. Miten musta tuntuu että tässä dieetissä kaikki mitä vihaan on sallittua syödä :D

Päivän liikuntasuorituksetkin olisi tekemättä, eli se 30min liikuntaa. Oikein mielelläni lähtisin tuonne ulos lenkille, jos vaan tuo lumisade loppuisi.

Olin ajatellut alunperin siirtyä huomenna Cruise-vaiheeseen. Tänään Attack vaihe tuntuu menevän suhkot simppelisti, joten ehkä jatkan tätä vielä huomiseen.

Aamupaino oli tänään enarit ikinä eli 57,4kg. Olen määrällisesti tarkkaillut syömisiäni, ja ei kyllä ole ihan mahdottomia kalorimääriäkään tullut, että johtuuko nyt sitten osakseen siitä, vai onko dieetillä oikeasti vaikutusta. Toki nyt jätin mättämättä kilon verran karkkia, kuten perinteisesti muulloin viikonloppuisin.

Ei kai se auta kun vetää tuulipuku päälle ja lähteä puoleksi tunniksi tuonne pyryn sekaan reippailemaan.

Onko siellä ketään muuta Dukan dieetiläisiä? Kuulisin mieluusti kokemuksia muiltakin.

7 kommenttia:

scrawnier ? kirjoitti...

Hei! Olen jo jonkinaikaa seuraillut blogiasi taka-alalta, mutta nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan. Toivottvasti kirjotat jatkossakin yhtä ahkerasti tästä Dukan kokeilustasi, koska itseäkin kiinnostaisi kokeilla. Ainut rajoittava tekijä on (pienet)lapset, joille pitää keksiä hyvät selitykset valmiiksi, siitä miksi äitillä on eriruuat kuin heillä :)

D. kirjoitti...

Hitsi mulla ei toiminu toi Dukanin juttu.. Ei lähteny mistään eikä mitään.. Tai muutaman kilon sain siinä alussa pois mutta sitten jumitti ainakin kuukauden paikoillaan paino niin luovutin=) Mut ihana lukee sun edistymistä! Good luck!! :) Oon sun tukijoukkona kun ite luovutin :D

-5kg kirjoitti...

scrawnier ?, kiitos kommentistasi! Tässä on meikäläisellä ollut "pientä" motivaatiion puutetta ilmassa, joten toivotaan että Dukanilla pääsen viimein tavoitteeseeni. Tuntuu jokseenkin helpolta, että on vain tietyt ruoka-aineet mitä syö, ei tule lipsuttua, ja kaupassakäyntikin on helppoa :) Mä mietin tuota ruokapuolta myös mun työpaikan suhteen, että milloin työkaverit alkaa kyselemään, ja miten passaan kaikki herkut, kun oon ennen vetänyt kahvipöydästä kaksinkäsin herkkuja :D

D, kauanko olit Dukanilla? Mä toivon todella, että tämä toimii. Itsekuriahan tämä vaatii, mutta toisaalta tuo selkeyttä myös siihen mitä tulee suuhunsa pantava, kun on lista mistä pitää valita :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa,
itekki uskallauduin ny kommentoimaan, vaikka oon blogia seuraillu jo pidempään:) itellä kans aikamoinen tavote vielä saavutettavana, nii on kivaa saada motivaatioita muiltaki blogien kautta! jatka samaan malliin:)
Ite kokeilin kans tota dukania joskus pari kuukautta sitte. viikon jaksoin, mutta sitte olin yksinkertasesti liian väsynyt jakamaan ja luovutin. tentit ja dukan ei tainnu olla mikään paras kombo:D mut suosittelisin south beach diettiä! sillä onnistu kahessa viikossa lähtemään 5kg ja ei oo tullu takasi:) siinäki eka vaihe muistuttaa dukania, mutta esim kasviksia ja pähkinöitä voi syödä. jaksaa paremmin, eikä ruokavalio oo nii hemmetin ykstoikkosta:D

tsemmppiä tulevaan!

-Maria

-5kg kirjoitti...

Moi Maria, huippu saada tsemppaavia kommentteja! Mulla nyt neljäs päivä vasta menossa Dukania, joten en uskalla sanoa dieetistä vielä tuomiota suuntaan tai toiseen. Paino on kyllä tippunut, mutta olen kyllä syönyt myös määrällisesti vähemmän kuin miten söisin "normaalisti". Pitääkin tutustua tuohon mainitsemaasi dieetiin. Itseäni hieman kauhistuttaa tämä vähähiilihydraattisuus, varsinkin kun olen ollut varsin sitä mieltä että karppaaminen on täysin huuhaata, että pitää vaan syödä vähemmän ja liikkua enemmän, ja nyt sitten löydän itseni dieetiltä jossa suositaan vähän hiilihydraatteja. No katsotaan miten tämä kokeilu nyt etenee. Tsempit sulle urakkaan, ois mukava kuulla miten edistyt :)

Unknown kirjoitti...

Mulla on vasta toinen päivä menossa ja aamulla oli jo -1kg. Ihan hyvältä on tuntunut. Mun pitäisi 20kg pudottaa. Olisi ihana kun saisi viettää kesän kevyenä.

Anonyymi kirjoitti...

Olen ollut 13 pv dukanilla, kiloja tasan 2,5 lähtenyt. Yksitoikkoistahan tää on, ja noi proteiinipäivät on aika ärsyttäviä...munia ja raejuustoa jonkun broilerikäntyn kera... South beach on samantapainen, laihduin sillä 1,5 viikossa 3 kg joten se olisi nopeampi tapa ehkä kuitenkin... mutta paino kuitenkin tippuu, tasaisesti, mutta hitaasti.