sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Oisko aika palata ruotuun..

Heipat melkein viikon kestäneen blogihiljaisuuden jälkeen. Mulla jäi pienesti "putki" päälle tuosta vapusta, oon hölläilly sitten aika urakalla. Tälle viikolle sattui tosiaan vappu, vappubrunssi, vappuynyyttärit duunissa, kaverin synttärit kera kolmen ruokalahin illallisen + muutama muu ravintolareissua... ja siten oon kyllä muutenkin ottanut (liian) rennosti syömisten kanssa. Lisäksi oon ollut flunssassa, joten enpä ole sitten päässyt urheilemaankaan kertaakaan viimeisen viikon aikana! Sohva sipsipussi kainalossa on vieny mut nyt mennessään. Mutta ei ikuisesti :D

Huomenna paluu taas arkeen, mutta luulenpä että yritän tiristää nesteitä tässä kropasta pois muutaman päivän ennenkun uskallan vaa'alle hypätä. Taitaa jäädä haaveeksi 54kg painon tämän kuun loppuun mennessä, mut hei, elämäähän tämä.

Jatketaan siis huomenna siitä mihin ennen vappua jäätiin ;)

2 kommenttia:

Joan kirjoitti...

Mahtava asenne!!! \o/ Ite oon aatellu just samalla tavalla :D Välillä on juhlaa ja välillä on sit sitä aikaa kun on jopa äärettömän helppoa ja sujuu huomaamattomasti, että elää vähä kurinalasemmin :) Nesteet kun lähtee (itellä alkaa vappuset vasta oleen läks :D) ni mieli on ihan pirtee. Elämäähän tää on ja sitä on toivonmukaan pitkään vielä jäljellä, mikäs hätä tässä :D Tärkeintä on että nauttii siitä mitä tekee ja miten elää :)

Ite ainakin juuri päätin, että nyt saa vhh-pyrkimykset jäädä vähän vähemmälle. Nyt on yhä useempana päivänä viikossa tehnyt mieli syödä (gluteenitonta) sämpylää, riisiä joidenki ruokien kanssa, karkkia/suklaata vähän jne. Ei sellasia oo kiva syödä jos on just syönyt vaikka pekonia ja kananmunia :) Joten ite päätin et vois tovin taas keskittyä siihen että "kaikkee kohtuudella" ja et kuuntelee nälkäänsä/kylläsyyttä jne. Ei varmasti liho ja kuka tietää jos vaikka laihtuminenkin jatkuis jopa entistä paremmin, niinkuin laihtu vuosi sitten tolla tyylillä :) Ja kummiskin tulee huomaamattaan suosittua vhh-tyylistä ruokailutapaa :D Nyt ei vaan näköjään tee mieli kieltää/rajottaa itteensä niin paljoo, on kiva mennä mielihalujen mukaan. Kun muistaa sen kohtuuden, kalorit ne kummiskin ratkasee.

Nyt tekeen lättyjä :D Hauskaa viikkoa!

-5kg kirjoitti...

Joo, itsekkin olen koko ajan enemmän sitä mielötä, että kaikkea kohtuudella. Jos kiellän itseltäni jotain, niin kohta sitä tekee vain kahta kauheammin mieli. Dukanissa mulla jo kahden viikon jälkeen alkoi tursua korvista piohalle rahkat ja raejuustot, ja ruokavalio oli säälittävän yksipuolinen. Tässä ei ole oikein jaksanut stressiä laihduttamisesta ottaa, kun ei tässä nyt niin paljon nipistettävää ole.

Ja varsinkin kun tässä yritetään koko loppuelämän kestävää elämäntaparemppaa tehdä, niin siksikin pitänee tehdä tää maltilla ja ajan kanssa :)

Isot tsempit sullekkin projektiin!