keskiviikko 30. toukokuuta 2012

817kcal


Kyseessä ei (onneksi) ole mäkkärissä vierailu ja sen tuomat kalorit, vaan tämän päivän kalorin kulutukset sykemittarin mukaan. On tullu treenattua 2,5tuntia, ja nyt hapottaa ihan törkeesti. Tähän päivään on kuulunut pyöräilyä 10km vastatuuleen, BodyCombat tunti ja BodyPump tunti. Mulla loppuu huomenna tosiaan salijäsennys, joten olihan se vielä salille raahauduttava, ja tehtävä sama myös huomenna. Menin tänään vaan yhden suunnan pyörällä töihin jumppien vuoksi.

Tänään pääsin myös vihdoin tekemään BoDyPump 82:sta eli uutta ohjelmaa. Oli muuten hyvä! Varsinkin viimeinen biisi oli ihan ykkönen  Meinas kerrassaan nousta tunteet pintaan, kun varmaan nyt muutamana kuukauteen viimeiset pumpit tuli vedettyä, ja oli muutenkin niin mahtava fiilis.

Pumppi meni näillä painoilla. Nämä myös itselleni tänne muistutukseni, koska nyt tosiaan taukoa tulee

Lämmittely 2,5kg x2
Kyykky 10kg x2
 Rinta 6kg x2
Selkä 6kg x2
Ojentajat: Tässä ohjelmassa ei ollut ojentajia ollenkaan tangon kanssa, ja oli muuten hyvä. Normaalisti oon tehnyt 4,5kg x2
Hauis 3,5kg x2
Olkapäät irtopainot 2kg x 2, tangolle 3,5kg x 2

Huomas kyllä yläkropassa että oli ollut Combatissa, meinaan kädet oli aika spagettia..

Ettei nyt ihan täysin hehkutukseksi menis, niin ei tänään kaikki ihan putkeen oo mennyt. Sain nimittäin töissä suklaalevyn, ja osasinko olla avaamatta sitä..??! Vedin siis sitten ihan tasotuksen vuoksi semmoset 100grammaa suklaata naamariin. Pysypähän ainakin verensokerit kohdillaan!!

Ruokapäiväkirjaan sitten:
Aamupala: Skyr maitorahkaa purkillinen
Lounas: kasvishernekeittioa, 2x hapankorppua, juustoa, margariinia
Välipala: suklaata 100g
Päivällinen: Salaattia (salaatti,pinaatti, tomaatti, kurkku, avocado, vuohenjuusto, aurinkokuivattu tomaatti, pähkinä)

Iltapalaksi syön varmaan hieman lisää salaattia, tai leipää. Nyt huilaamaan, kyllä tästä vielä kesäkuntoon päästään (viimestään ens kesänä?)...

1 kommentti:

TERHI SUANTO kirjoitti...

Haastoin sut pikkuseen haasteeseen mun blogissa. Käy kurkkaamassa : )

www.terhins.blogspot.com