maanantai 21. toukokuuta 2012

Hellurei!

Tulipas pitkä tauko tänne kirjoitteluun! Tänne ei oikeastaan muuta erityistä kun painon jumitusta, ja heikentynyttä motivaatiota joka kuitenkin taisi löytyä taas muutama päivä sitten kelien lämmettyä. Ulkoilua, ulkoulua ja vähän salia on kuulunut mun päivän ohjelmiin (toki töiden lisäksi). Vaa'alla en nyt ole muutamaan päivään edes käynyt. Kropasta kyllä tuntee ettei mitään edistystä ole tapahtunut.

Oon polkenu nyt melkein päivittäin töihin pyörällä, tosin se alkaa mennä jo nii nrutiinilla, ettei sitä voi kyllä edes urheiluksi enää sanoa. Pitäis ottaa taas joku päivä sykemittari matkaan ja vähän katsoa paljonko kulutus sillä 10km suuntaansa matkalla on.

Lauantaina kävin treenailemassa taas pumppi+hotbalance yhdistelmän ja hotbalancessa meillä oli ehkä paras miksaus ikinä! Rakastuin mm. tähän liikeeseen, johon en ikinä ollut kuvitellut edes olevani kykeneväinen:


Kyseessä siis Crane Pose asento, mitä tuo liene suomeksi? Kuvasta poiketen, itse kyllä joudun nojaamaan enemmän käsivarsiin, eikä liike ole noin "ilmava". Mä en nyt tiedä miten kestän sen, että mun salijäsenyys loppuu tosiaan 1,5viikon päästä ja sitten en pääse enää joogailee :( Tosin mö en tiedä, kaipaanko ihan älyttömästi kesähelteillä hotjoogaa :D

Keskiviikkona menen muuten kokeilamaan taas uutta lajia, nimittäin tankotanssia. Kaveri sai houkuteltua mukaan, ja minähän yllytyshulluna suostuin ilman erillisiä suostutteluja. Torstaina meillä onkin työporukan kanssa lähtö reissuun, eli katotaan nyt sit miten mustelmilla ja paikat hajalla pääsen lähtemään.

Onko kellään muutan tuottanu lenkkeilyyn ja pyöräilyyn ongelmia tuo jäätävä siitepölyn määrä? Mulla on todettu aika pahat allergiat ( ja minunkun piti olla vähiten allerginen koivuille, eniten heinille!), ja on kyllä aika henkeä ahdistavaa polkea varsinkin aamuisin töihin. Joutunee ehkä varaamaan lekuriin aikaa, en nimittäin todellakaan ajatellut luopuvani juoksusta (niistä satunnaisista kerroista kun motivaatio iskee) ja pyörilystä :)

Ja jes, mun lemppari "kauneusbloggaaja" Saara Sarvas on perustanu treeniblogin !

http://www.lily.fi/palsta/elamani-kunnossa

Ps. muistan lapsena seisoneen päällä tosi usein (käsillä tuettuna toki) ja pakko oli kokeilla että onnistuuko vieläkin, ja mitäs onnistui ja helposti onnistuikin. Miksi en ollut kokeillut aikaisemmin :D

Ei kommentteja: