torstai 8. joulukuuta 2011

PÄIVÄ 3., ja hetki jolloin luulin kuolevani

Rakkaat olemattomat lukijat. Kerron teillä tänään kuollettavan kombon. Se on nimittäin BodyStep ja HotBodyBalance. Niin ja kaiken kruunaa hankaavat ja hemmetin epämukavat pitsialushousut. Oon hikoillu valehtelematta sen kaksi litraa äsken. Luulin jo etten selviä kotia asti, mutta kuinkas ollakkaan selvisinkin Alepaan ja menin hakemaan recovery-juomaa. Suklaista ja taivaallisen sokerista. Olo vähän helpottui. En tosiaan suosittele. Molemmat erikseen on varmaan tosi jees, mutta yhdessä ja peräkkäin, no no. Nyt yritän tankkailla parhjaani mukaan nestevajetta, toki treenin aikanakin join reilun litran verran yhteensä.

Noniin mutta kolmatta päivää viedään, ja en tiedä kuvittelenko vain, vai puristiko housut tänään aavistuksen vähemmän kuin edellisinä päivinä? Aamupaino oli ilokseni jo alle 60kg, eli 59.4 jee!

Ruokailuissa yritin skarpata sen verran, että tein taas aamulla eväitä. Tai no eväsleipiä. Aamupalaleivänkin tein valmiiksi, mutta se jäi syömättä kiireen vuoksi ja unohdin sen lahjakkaasti keittiön pöydälle. Lounaalla kävin hakemassa Picnicistä kana-oriental salaatin. Ja siis mitä? Tulin ähkyyn salaatista, ja ruisleivästä. Tällaistahan ei ole tapahtunut aikoihin, että olisin ähkyyn tullut (ja vielä noin pienestä määrästä ruokaa). Salaatissa ja kastikkeessa oli yhteensä n. 450kcal (käytin vain osan kastikkeesta). Onpahan tuota toki kevyempää salaattiakin syöty.

Lounas: Picnicin kanasalaatti, karppileipää siivu, margariinia, juustoa, kalkkunaleike, kurkkua
Välipala: Mandariini, karppileipä samoilla täytteillä kuin ylhäällä, banaani
Treenin jälkeen: Recovery-juoma
Päivällinen: einestä, Via kana-vuohenjuustopasta

Ei tullut todella mieleenkään alkaa laittamaan enää urheilujen jälkeen sapuskaa, vaan tieni kävi suoraan kaupan eineslaarille.

Onko kukaan kokeillu noita Hot-jooga,balance-sterching yms. tunteja? Iskeekö? Meikäläisen iski ainakin totaalisen kanveesiin, ehh.

Psps. Huomenna firman pikkujoulut, ja buffetruokailu. Ei hyvä.

2 kommenttia:

Niso kirjoitti...

http://nisoisout.blogspot.com/2011/12/personal-trainerin-kanssa-osa-2-charles.html

Suosittelen tutustumaan personal traineriin jonka kanssa kävin tänään treenaamassa. Alansa huippuja, ellei jopa paras!

-5kg kirjoitti...

Tarviisin itekki varmaan jonkun trainerin, alko nimittäin eilen jo tuntumaan siltä, että menikö nyt vähän yli jo heti alkukättelyssä tämä homma.