lauantai 10. joulukuuta 2011

PÄIVÄ 5. ja uusi BodyPump 80

Moikat täältä sohvan pohjalta! Heräsin aamulla puol ysin aikoihin, kunnes väsymys alkoi iskeä puol 10 aikoihin, ja kympiltä ois alkanu pumppi. Noo pikku tirsat siinä vielä, ja salille menin yhdeksi. Huono aika treenata mulle. Aamupala ei oo riittävä eväs treeneihin, ja puolestaan lounasta en ehtinyt syödä, enkä kyllä pysty treenaamaankaan jos kunnon syömisestä on kulunut vähemmän kuin kaksi tuntia.

No koska olin syönyt vaan kynysen "aamupalan" ennen treeniä, oli kyllä energiatasot aivan nollassa tänään. Kävin ensin core tunnilla (30min), jossa treenataan keskivartaloa ja tasapainoa ja sitten menin vielä BodyPumppiin, jossa tehtiin taas uutta ohjelmaa. Ihan mukavaa vaihtelua.

Tein pumpin tänään näillä painoilla:

Alkulämppä 3,5kg x2
Kyykyt 8,5kg x 2
Rinta 5kg x 2
Selkä 6kg x 2
Ojentaja 4,5kg x 2 + 5kg irtokiekko
Hauis 2,5kg x 2
Olkapäät 2,5kg x2 + 1,5kg käsipainot
Askelkyykky 7,5kg x 2

Mun hauikset on kyllä heikoin lenkki. Joskus kun on hyvä treenifiilis ja energiaa, jaksan tehdä treenin 3,5kg x 2, mutta loppu on aina niin pirun tiukkaa että joudun jättämään muutamia vetoja välistä. Pitäis varmaan treenata hauista muutenkin kun vaan pumpissa. Tein ekan kerran tän uuden ohjelman selkäbiisiä 7,5kg x 2, jaksoi sen tehdä, mutta varsinkin leveät kulmasoudut ja seiskan toistot oli kyllä todella hapottavat. Lisäksi tässä uudessa ohjelmassa tehdään askelkyykyt ilman painoja, joten siihen voi ja kannattaa runtata ihan normi kyykkypainot, koska siinä on 1½minsaa normikyykkyjä, ja sit tosiaan askelkyykyt ilman painoja. Myös hartiabiisi on tässä pumpissa raskas ja tuskainen.

Ja sit tän päivän ruokapäiväkirjaa vielä:

Aamupala: viili 1%, mysliä, ruislesettä
Välipala: suklaanmakuinen recovery juoma (20g proteiinia & hiilareita, 200kcal)
Päivällinen:

Rehuja ja itsetehtyä pizzaa. Tein taikinasta kuitupitoisemman käyttämällä moniviljajauhoja ja ruislesettä. Tomaattikastikkeena käytin Dolmio light kastiketta, ja täytteinä oli kevytjauhenlihaa, sipulia, paprikaa ja kevytjuustoa (15%). Juustoakin laitoin aika säästeliäästi. Syön vielä varmaankin toisenkin palan iltapalaksi. Ja oli kyllä hyvää, vaikkei nyt varsinaiseti ihan mitään laihdutusevästä olekaan, mutta pitäähän sitä toki treenin jälkeen syödä, en haluaisi nimittäin polttaa kiloja lihaksesta.

Kummallista ettei mun ole erityisemmin tehnyt mieli karkkia ollenkaan. Normaalistihan syön karkkia ainakin joka toinen päivä ja varsinkin näin viikonloppuisin menee sipsiä, karkkia, limua ymsyms. Nyt oon jonkun verran juonut lightlimppareita makean tuskaani.

Huomenna käyn varmaan vielä salilla, ja maanantaina on sitten taukopäivä! Nyt taas takas telkkarin ääreen, oon kyllä löhöilyt nyt ansainnut.

Ei kommentteja: