keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Jos siellä joku vielä miettii miksi normaalipainoinen laihduttaa..


Tässä vähän shokkihoitoa torstai-iltaan. Kyllä, minä ja kaksi kokoa liian pienet farkut. Niin ja, en ole muuten raskaana. Ja kyllä, omaan kohtalaiset vatsalihakset, mutta ne ovat tuolla pötsin takana piilossa. Niin ja viimeisimmän InBody-mittauksen mukaan rasvaprosenttinikin on "vain" 27 ja lihastakin löytyy kohtalaisesti. Joten missä vika??!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I feel you, sister! Kattelen omasta peilistä päivittäin röllykkäsi rumaa sisarpuolta ja mietin, että tarttis varmaan tehdä jotain... muutakin kuin napostella herkkuja sohvannurkassa.

Jään seuraamaan proggista ja yritän imeä inspiraatiota. Tsemppiä!

- Leenu

Ps. Kaksi kokoa liian pienet farkut näyttää kyllä epämukavalta kenen tahansa päällä - mutta ahdistaa se ihan perkuleesti, jos ne on just ne, mihin haluaa mahtua...

-5kg kirjoitti...

Joo nimenomaan tarttas varmaan tehdä jotain! Sohva ja makuunin irtokarkit on houkutellut meikäläisen ainakin sohvan nurkkaan jo niin monta kertaa, että alkaa jouset jo näkymään sohvasta, tai ainakin melkein..

Ja se on kumma juttu, että jos ostat "sopivankokoiset" farkut, niin päivän päästä ne ei meinaa enää pysyä jalassa. Jos ostat taas kaks kokoa liian pienet, ne sentään pysyy, mutta et toki voi kuvitella muuta kun puolijoukkutelttaa niiden seuraksi. Huoh.

Kiitos tsempeistä, tsempit myös sinnekkin, tästä se lähtee!