tiistai 6. joulukuuta 2011

Yritin laihduttaa mutta lihoin?

Kaikki plösöt siellö ruudun takana hoi! Täällä yks plösö nostaa myös käden ilmaan! Nyt alko muuten laihis! Teen perinteistä poiketen, ja aloitan laihiksen jo nyt. Ennen epätoivoisia uudenvuodenlupauksia.
Elän tällä hetkellä nopeilla hiilareilla, ja oon varsinainen pulla(+karkki)hiiri. Paino vaan nousee nousemistaan. Yritän pitää tiukkaa linjaa, ja se ajaa vaan jatkuvaan repsahdusten kierteeseen. Ja paino vaan nousee...
Tavoitteena nyt järkevää laihduttamista, lihasmassan lisäystä ja ylimääräisen pelastusrenkaan hävistysoperaatio. 
Niin, ja kävinhän muutama päivää sitten InBody mittauksissa, ja nyt pitäisi tosiaan päästä ylimääräisistä rasvoista eroon (kirjoitan oman juttun siitä piakkoin). Lihasta pitäisi saada lisää. Pömppömaha joka tursuaa farkkujen vyötäröstä ulos, joten tiukoista vaatteista en voi kuvitellakkaan. Vatsani takia puolijoukkueteltta onkin ollut meikäläisen suosituin vaatekappale viimeisen vuoden ajan.

Pidän liikunta- ja ruokapäiväkirjoja, joita lisäilen tänne blogiin. Kuviakin edistymisestä on tulossa. Urheilua suunnitelmissa noin 4krt viikossa. Maksan nimittäin salijäsenyydestä omaisuuden, joten nyt pienen sluibaidutauon jälkeen (pari kuukautta....) sinne salille ja vikkelään.
Wish me luck, ei ole ehkä paras mahdollinen aika aloittaa keventämistä juuri joulun alla,
 muutamat pikkujoulut ja juhlat tulossa. Ei auta. Tästä se lähtee.
NIIIN, ja tilannehan ei itselläni ole mikään varsin mahdoton. Ainakin viisi kiloa elopainoa pitäisi saada alas. Laihdutukseni tapahtuu nimittäin BMI:n mukaan normaalipainon rajoissa. Normaalipaino kun on aika laaja käsite, itseni pituiselle ihmiselle kun normaaliapaino-käsite käsittää noin 20kilon liikkumavaran. Vaaka näytti aamupainokseni tänään 60,7kg. Siitä lähdetään puseramaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minkä pitunen oot!