sunnuntai 11. joulukuuta 2011

PÄIVÄ 6.

Enpä sitten käynytkään salilla, vaan ulkoilemassa. Kävin kävelemässä reippaasti 45 minuuttia, ja oli kyllä ulkoilu ihan paikallaan :) Ei oikeastaan kiinnostanu lähteä salilla, ja sainpahan pestyä kaikki jumppavaatteet kerralla kun laitoin pyykkikoeen hurisemaan lenkille lähdettyäni. Pitää yrittää pitää saleilun kanssa motivaatiota yllä, eli en viitti lähteä sinne väkisin reuhtomaan.
 
Nyt on ruoka valmistumassa uunissa, tosin siinä menee vielä tunti ennen valmistumista. Laitoin siis ison kalkkunanpaiston uuniin kera sipulien, porkkanoiden ja perunoiden. Tulee taas aika myöhään syötyä, mutta kun ei ruoka maistu päivällä niin kuin illalla. Vedin tänään hieman eilisen leftovereita eli pizzaa. Tänään on muutenkin ollut tuskainen päivä, ois tehny mieli vetää karkkia, sipsiä ja roskaruokaa naamaan yhtäaikaa...
 
Tässä muuten tän viikon urheilut:

Mun HeiaHeia alkaa taas näyttää edes jokseenkin siedettävältä. Oon pitäny kirjaa urheiluista HeiaHeiaan viime maaliskuusta asti ja treenejä näyttäs kertyneen siinä ajassa 129 kappaletta, vaihtelevalla menestyksellä.

Tässä vielä päivän ruokailuja, lisään tähän tuon illallisenkin, vaikka sitä tässä vielä odottelen:
 
Aamupala&Lounas: kaksi palaa pitsaa (katso edellinen pvä)
Välipala: kaksi mandariinia, banaani, suklaasoijamaitoa (light) 330ml
Päivällinen: peruna, porkkanaa, sipulia kalkkunanfilettä ja punaviinikastiketta loraus
salaattia, tomaattia, kurkkua ja fetajuustoa

Laitan vielä vaikka kuvaa tuosta ateriasta kunhan saan syötyä :)

Ei kommentteja: