tiistai 27. joulukuuta 2011

PÄIVÄ 16.

Tunnustan. Raahasin tänään kyllä jumppavaatteet töihin, ja onnellisesti vielä töistä takaisin kotiinkin. Ilman siis salilla käyntiä siinä välillä. Mulle tämä tiistai oli kuin maanantai, jolloin en kyllä itseäni saa salille sitten millään. Tekosyitähän on myös toki helppo keksiä.

Painoa tuli joulun aikoihin +0.8kg..... Turvottaa todella paljon vieläkin. Tämä oli myös osasyynä salin skippailuun, mun maha on niin turvoksissa etten kehtaa mennä sinne, kun en mahu jumppapaitaani! Olisin varmasti voinut hieman iisimminkin ottaa jouluruokailujen suhteen, ja ulkoilla vielä enemmän, mutta tehty mikä tehty. Itsesäälissähän on nyt hieman turha rypistellä.

Kävin kaupasta ostamasta seuraavanlaista evästä  tuleviksi päiviksi:


Näillä pitäisi nyt ainakin muutama päivä pärjätä. Tein kasvissosekeittoa ja salaattia. Lisäksi hedelmiä ja rahkaa smoothieta varten.

Löysin muuten tuollaista uutta kevytfetaa, joka maistuu kerrankin joltain muulta kun kumilta. Valkosipuli&yrtti on makuna, ja siinä on oikeasti sitä makua, rasvaa vain 3%.


Kasvissosekeittoon laitoin yhden bataatin, kolme porkkanaa, kaksi perunaa, kaksi sipulia ja valkosipulirauhetta. Lisäksi laitoin vielä kaksi kasvisfondi"kuutioita", ja punaisia linssejä. Timjamia käytin lisäksi maustamiseen, ja soseutuksen jälkeen lisäsin vielä hieman  aromisuolaa. Ruoka"kermaa" en laittanut nyt ollenkaan, ja tosi hyvää tuli!

Tänään olen yrittänyt vetää kevylelä linjalla. Sais tämän turvotuksen laskeutumaan :D Aamupala jäi väliin, koska menin vasta puolenpäivän aikoihi ntänänä töihin, ja suoraan lounaalle.

Lounas: Picnicin Oriental-kanasalaatti, täysjyväpatonki pala
Välipala: Mandariini
Päivällinen: Salaattia (salaatti,tomaatti,kurkku,feta 3%)
kasvissokeittoa 3-4dl.
Iltapala: Otan siivun karppileipää margariinilla, mandariinin ja teetä

Huomenna raahaan itteni salille vaikka väkisin. Nyt loppui laiskottelu! Mites muuten muilla? Onko joulunjälkeiset morkkikset, vai osasko joku syödä oikeasti fiksusti?

Ei kommentteja: