tiistai 13. joulukuuta 2011

PÄIVÄ 8.

Rakas elopainoni. Oisko mitään jos nyt vaan ystävällisesti lähtisit raahautumaan edes himppasen alaspäin? Vai miten vähän tässä oikeasti pitäisi syödä ja kuinka paljon liikkua? Tällä vauhdilla tähtään kesäkuntoon 2050, jee! No maltti on valttia, ja mitä hitaampi painonpudotus sen parempi kai. Tässähän siis yritetään tehä jonkunsortin elämäntapamuutosta(kin).

Tulin juuri BodyAttackista. Kuukausi tässä ehti olla siitä kun viimeksi kävin kyseisellä tunnilla. Uusi ohjelmakin oli vaihtunut, mutta se oli yllättävän helppo. Ei tainnut yhtään "uutta" liikettä tulla, vaan samoja mitä muissakin Attackissa. Ja ol ikyllä hyvä reeni, mutta jotenkin musta tuntu että oli hieman löysempi kuin esim. edellinen ohjelma? Biisivalinnat oli myös kohdillaan. Eikä miesohjaajassakaan mitään vikaa ollut.. Siksiköhän meidän salin tiistain Attackit on niin tupaten täynnä aina :D

Nyt sitten makaan sohvalla ja yritän näpytellä tätä postia. Oon aivan hapoilla. Osakseen varmaan siitä, että tänään tuli kyllä syötyä aivan miten sattuu, mutte hei, söin sentään aamupalan! Kaurapuuroa ja sokeritonta mehukeittoa, ja hyi hitto että oli muuten pahaa. Ei vaan pysty. Varsinkaan aamutuimaan. Lounas jäi sitten välistä kiitos töiden, ja vedin iltapäivän kokouksessa sitten oikein rasvaisen ja muhevan joulutortun. Jumpan jälkeen olikin törkeä nälkä, eli eikun salaatille. No tässä vielä päivän ruokailut:

Aamupala: Kaurapuuroa, mehukeittoa
Lounas (liikkuva lounas matkalla paikasta A paikkaan B): Light soijajuomaa, mandariini
Välipala: Joulutorttu, omena
Päivällinen: Salaattia, jossa pastaa hieman, broileria, fetajuustoa, marinoituja kasviksia, pähkinöitä ja pestokastike
puolikas tumma leipäpala

Nyt meen juomaan kaks litraa vettä. Tän detox kuurin aikana pitäisi juoda paljon. No en oo tainnu hirveesti juoda tänään.

Jos ei huomenna oo paino laskenu niin ÄRä räÄRÄRÄär ÄRä! Ajattelin ehkä mennä huomiseen aamupumppiin, koska illalla en ehdi jumppaan, vaan menen intialaiseen päähierontaan! Jeeee e!

2 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Mahtava blogi ja tsemppaa varmasti muitakin! Mä tähtään myös 5 kg:n pudotukseen, tosin sovin itseni (ja poikaystävän) kanssa, että aloitan vasta ensi vuoden puolella. Asun nimittäin ulkomailla ja olen tulossa jouluksi Suomeen, ja haluan ehdottomasti nauttia suomalaisista jouluherkuista ilman syyllisyyttä! Joo, seli seli ;)

Käytkö muuten Esportilla? Tiedän ainakin, kuka komea mies siellä vetää tiistaisin attackia... :)

Jään varmasti seuraamaan, tsemppiä painonpudotukseen!

-5kg kirjoitti...

Moi Aino! Ja kiitos tsemppaavasta kommentistasi! Viiskiloa onkin varsin passeli määrä painoa pudotettavaksi, tsemppiä myös sinun projektiisi, kunhan se aikanaa alkaa. Itse olen myös asunut tänä vuonna ulkomailla, ja siellä urheilut ja syömiset meni kyllä niin retuperälle että. Nyt siis on pitänyt ottaa itseä niskasta kiinni. Itse ajattelin kuitenkin kyllä jouluna possuilla ihan huolella. Täältä tullaan juhlapöydän konvehdit ja marmorikuulat!

Ja kyllä, oikein arvattu! :D