lauantai 17. joulukuuta 2011

PÄIVÄ 12.

Terkut sängynpohjalta! Kuvittelin olevani jo täysin terve, koska aamulla olo oli jo ihan normaali. Jouduin spurttaamaan tuhatta salille, koska puolessa välissä matkaa tajusin, että mun joogamatto on sitten jäänyt kotia. No eikun takaisin kotia, ja kotona oli varttia vaille ennen kuin jumppa alkaa. No täysillä sitten salille, ja kerkesin ajoissa! Olipahan hyvä alkulämmittely ehh ehh.

Tein BodyPumpin vähän kevyemmin kuin normaalisti, koska saapuessani salille olo oli normaalia heikompi. jaksoin kuitenkin ihan hyvin, ja pumpin jälkeen menin vielä HotBodyBalanceen. Nyt salissa oli huomattavasti(!) vähemmän lämpöä kuin viime kerralla, ja oli kyllä varsin miellyttävä Balance. Jumppien jälkeen kauppaan ja kotia ruuanlaittoon. Jossain vaiheessa iltapäivää olo alkoi mennä karmeaksi, ja nyt on sitten flunssa ja jokapaikkaa kolottaa. Jesjes!

Miks ihmeessä kipeänä tekee aina mieli niin paljon kaikkia herkkuja? Olin tosin tänä aamuna vähän jopa huolissani tästä painonpudotusvauhdista. Nimenomaan en halua menettää yhtään lihasta, mutta nyt näyttää siltä että tässä kyllä palaa muutakin kuin vain ihraa. Ajattelin sitten tänään syödä hieman enemmän, ettei elimistö mene ”säästöliekille”. Heti muuten kun aloitin detox-kuurin, paino on tippunut jatkuvasti eikä ole jäänyt junnaamaan paikallaan, joten toimiikohan se sittenkin..?

Ruokailuja:
Aamupala: Smoothie (maitorahkaa 250g, mansikoita, mansikkamehua, suklaagoji-marjoja, mysliä, ruislesettä)
Treenin jälkeen: Recovery-juoma
Lounas/Päivällinen: Proteiinipastaa, lohikastiketta, salaattia, kastiketta
Iltapala: Kaksi palaa karppiruisleipää, margariinia, juustoa, kalkkunaleikettä, kurkkua

Mulla oli kuva mun lounaasta, mutta jostain syystä muistikortinlukija ei satu nyt toimimaan. Latailen sen myöhemmin toiselta koneelta. Niin, ja ehkä kipasen vielä lähikauppaan hakemaan jotain hyvää :)

Ei kommentteja: