tiistai 20. joulukuuta 2011

PÄIVÄ 15. ja ruokarepsahdus

Oh hoh. Sain tänään poikeuksellisesti jättää hyvästit laihiksella, koska työn ja vapaa-ajan puitteissa kävin kaksi kertaa ravintolassa syömässä tänään ehh. Lisäksi meillä oli joulukahvit, ja pitihän sielläkin maistella hieman pöydän antimia. Sairastaminen vaikuttaa niin voimakkaasti motivaatioon, että voisinko olla jo terve! Huomenna menen kyllä jo salille, onneksi olo onkin jo melkein normaali.

Ääää mun maha huutaa hooosiannaa. On tullut syötyä niin paljon. Juostiin vielä kaupungilla viimeisten joululahjojen perässä pari tuntia, että kai sitä on ainakin hyötyliikuntaa tullut tänään..

Tänään söin...
Lounas: salaattia (salaatti, tomaatti, kurkku, kaali)+kastike ja leipäviipale
Kasvispihvit ja perunamuussia kermaviilikastikkeella
Välipala (joulukahvit): jäätelöä, muutama palaa suklaata, puolikas torttu
Päivällinen: Maailman parhaat singaporelaiset nuudelit (nuudelia, kananmunaa, kanaa, kasviksia, kastike?)

Noita nuudeleita vedin överit, ja silti niitä jäi vielä dogibagi mukaan kotiin vietäväksi. Ai että maku oli juuri niin savuinen ja mahtava kuin se vaan voi olla! Tätä ruokaa söin usein(!!) viettäessäni aikaa Aasiassa päin viime vuonna muutamia kuukausia. Rakastan niiiin aitoa aasialaista ruokaa. Tää ravintola oli aivan mahtava löytö! Ainut huono puoli tuossa ravintolassa on, että se sattuu sijaitsemaan lähes naapurissani, oivoivoi.

Noniin, tän piti olla laihdutus- ei ruokablogi :D

Ainii, tajusin juuri etten oo vieläkään muistanu ilmottautua Nike Blastiin. Pitänee tehdä se piakoin! 

Kiitos ja anteeks, oon rakastunut (ruokaan)........

Ei kommentteja: