perjantai 30. joulukuuta 2011

PÄIVÄ 19. ja "aloituskuvat"


Mietin tätä pitkään. Että laitanko edistymisestä minkäänosortin kuvia edes tänne. Päädyin kuitenkin, siihen että kuvien jakaminen edistymisestä antaa minulle varmasti lisää motivaatiota projektin toteuttamiseen. Ei voi enää feidata ja vetää sohvan pohjalla sipsiä... Mainittakoon nyt vielä kuvista se, että aika mairitteleva tuo sivuprofiili hah :D Ja nämä on siis otettu aamulla, ei suinkaan edes syömisen jälkeen, jolloin turvotuksen saattaisi ymmärtää...
No tosiaan, tarkotuksenani on -5kg pudotus, ehkä muutama kilo suuntaan tai toiseen. Tarkoitus olisikin enemmän kiinteytyä, korvata laardia lihaksella, joten varsinainen painonpudotus ei ole päätavoite, vaan se että kropassa näkee oikeasti tapahtuvan jotain!

Ruokailuista pikaisesti sen verran, että tänään on vedetty normilinjalla: maitorahkaa, näkkäriä, mehukeittoa, kanasalaattia, leipää ja suklaata.... Töissä taas tuli vähän napsittua. Eikö nuo joulusuklaat jo vois loppua sieltä!

Salille en mennyt tänään, etureidet oli aamulla edelleen todella jumissa. Huomenna varmaankin pumppi ja/tai bodybalance riippuen siitä moneltako pääsen sängystä kömpimään ja mitä mieltä mun etureidet ois treenaamisesta.

Huomenna uuden vuoden juhliminen, ja kuviot on vielä hieman auki. Siihen kuitenkin kuuluu herkuttelu ehdottomasti. Haluan kuitenkin tehdä tätä kevennystä suhkot rennosti, enkä ottaa tätä liian vakavasti. Liialla skarppaamisella ei varmastikkaan kovin hyviä ja pitkäaikaisia tuloksia saada aikaan. Vai mitä muut mieltä?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä sulla on kyllä hyvännäkönen kroppa ilman laihdutustakin!

-5kg kirjoitti...

Heh, ja kiitos mielipiteestäsi! Tässä on kyllä työtä jonkunverran että saa löysät pois! Nimimerkillä vatsalihaksia etsimässä :D