perjantai 9. joulukuuta 2011

PÄIVÄ 4. ja pikkujoulut

59,6kg oli tämän aamun paino, eilisen kahden litran hikoilun jälkeen. Tänään olikin sitten tuomion päivä kun oli luvassa firaman pikkujoulut ja toim. huom. oon jo kotona! Koska olin ilmottautunut  kyseisiin pirskeisiin, ei enää voinut jäädä poiskaan, enkä kyllä aijo myöskään linnottautua työ-koti-jumppa-koti akselille täydellisesti tän projektin aikana.

Ruokailuhan meillä oli buffet tyyppinen, ja koska valinnanvaraa oli PALJON tein kompromissin että maiston noin joka toista lajia :D Join myös kolme kuivaa omenasiideriä. Ja nyt on varsin loistelias olo, ja ei yhtään turvota...

Ei tekis ees mieli listata tän päivämn ruokia kun masentaa jo valmiiksi, mutta tässä sitä nyt kuitenkin tulee. Lounaan kävin syömässä pikanopeasti, eikä mulla kunnon eväitäkään ollut, ja ajattelin samalla paastota iltaa varten.
Lounas: kaksi karppiruisleipää, margariinia
viili 1%
mandariini
Pikkujoulut: marinoituja sipuleita ja munakoisoja, fetasalaattia, katkarapusalaattia, tummaa patonkia, uunilohta, broilerinfilettä ja kastiketta, perunoita ja paahdettuja kasviksia, juustoa ja keksejä
kolme kuivaa omenasiideriä

Piti tulla ajoissa kotia, että pääsee taas huomenna jumppaamaan, eli salille vie tieni kunnes jossain vaiheessa jaksan kömpiä sängystä ylös. Onneksi ennen joulua ei ole enää mitään pakollisia juhlia, eli voin keskittyä ite projektiin, jes jes. Joulu onkin sitten varmaan taas oma lukunsa, mutta ei jaksa murehtia sitä toki etukäteen.

Niin ja muuten. Otin tänään muutamia projektin "aloituskuvia" eli niitä varmasti paikkoin luvassa.

Ei kommentteja: