maanantai 12. joulukuuta 2011

PÄIVÄ 7.

Kohta viikko "dieettiä" takana, ja kyllästyttää jo. Huoh. Varsinkin kun tänä aamuna vaaka näytti enemmän kuin eilen (+100g). Järkeilin sen sillä että söin eilen päivällisen vasta iltakahdeksan jälkeen, ja ja aamulla kävin vaa'alla jo kuuden aikoihin aamulla. En kuitenkaan halua kiduttaa itseäni millään vähäkalorisilla dieteillä, ja varsinkin kun harrastan urheilua, eli en halua menettää yhtään kiloa lihaksesta, ja siten ajattelin varsinkin urheilupäivänä panostaa syömisiin. Kuvittelin kai tämän olevan vain jotenkin helpompaa, että paino vaan laskee laskemistaan joka päivä. No luovuttaminen ei nyt kuitenkaan käynyt mielessäkään!

Jouluun mennessä tavoitteena on saada -2kg, jouluna kuitenkin tulee taas syötyä, ja kyllä aion vetää suklaata ja herkkuja ihan hyvällä omalla tunnolla.

Kävin tänään muuten luontaistuotekaupassa, ja ostin 15 päivän puhdistuskuurin, eli 4321 diet & detox-valmisteen. Varmaan kyseessä on ihan huuhaatuote, mutta kokeillaan nyt huvikseen. Myyjä kertoikin, että mikään laihdutustuote tuo ei ole, mutta kyllä sen pitäisi laittaa elimistön kuona-aineet liikkeelle. Katsotaan nyt!

Ruokailuja (söin kerrankin päivän ateriat "hyvissä ajoin"):

Lounas: kalkkunafilettä, perunaa, porkkanaa, sipulia, punaviinikastiketta
salaattia, tomaattia, kurkkua, kevytfetaa, paprikaa
Välipala: Mandariini, jogurtti
Päivällinen: Kasvissosekeitto
salaattia, tomaattia, kurkkua, kevytfetaa, paprikaa
Iltapala: vihreätä teetä, karppileipää x2, margariinia, juustoa, kurkua

Huomiseen!

Ei kommentteja: