perjantai 14. joulukuuta 2012

Buranaa ja relaksaatiota, päivä 14.

Elilisten pikkujoulujen jälkimainingissa raahauduin vielä äsken salille. Sitä ennen kävin lääkärille itkemässä kurjaa kohtaloani hartoideni suhteen. Hauska juttu että meidän työterveyshuollon sopimukseen fysioterapian osalta ei kuulu ollenkaan niska-hartiaseudun ongelmat. Olipas siis hyödyllinen käynti kaikin puolin, ehh. Lääkäri vielä vitsaili että no katotaan nyt niitä sun hartioita kun ei kehtaa mua päästää sieltä vastaanotolta katsomattakaan. Tuloksena paketti buranaa ja lihasrelaksantteja kouraan. Kipulääke olikin se mitä tarvitsin, en missään nimessä apua tähän vaivan poistamiseen kivun turruttamisen sijaan. No maanantaina menen taas hierojalle, jospa tämä tästä. Seuraavaksi pitänee ottaa yhteyttä sitten kunnallisen terveydenhuollon puolelle, että pääsisin sinne fyssarille.

Eiliset pikkujoulut meno ainakin mun osalta ihan rauhallisesti. Pistin niinkin ranttaliksi että join ihan yhden kuivan siiderinkin! Hieno homma oli huomata myös, että mun vatsa ei vedä enää semmoista määrää ruokaa kuin ennen, normaalisti olisin santsannut varmaan lautasellinen toisen perään. Nyt sain itseni oikein hyvin ähkyyn jo yhdestä lautasellisesta ruokaa. Ja oli muuten hyvää!! Tänä aamuna en sitten viitsinyt punnita edes itseäni, koska mahakin oli aamulla niin turvoksissa.

Tän päivän ruokailuista ei ole kyllä mitään kirjoitettava, hieno päivä kerta kaikkiaan...

Lounas: banaani ja mandariini
Välipala: pähkinäsekoitus ja mulberimarjoja 40g
Salilla kaksi suklaakonvehtia
Päivällinen: Lämpimät nakkileivät x2 (tumma paahtoleipä, ketsuppia, juustoa, kalkkunanakkeja x4)
Iltapala ? Syön jos on nälkä

Salilla kävin räpeltämässä cx:ssä ja poljin kuntopyörää 30min. Muuhun en nyt näillä silmillä kyennyt. Luulen että uni tulee aika aikaisin tänään. Aamulla sitten taas salille.

Ps. Miks salilla tarjotaan jokapäivä keksiä, piparia, suklaata, glögiä jnejnee?!?! Onko pakko?

Ei kommentteja: