perjantai 7. joulukuuta 2012

Päivä 7. ja hiilarintuskat

Menipähän hirveen mallikelpoisesti tämä päivä taas... Unohdin eväät kotiin, töissä kaks tuntia ylitöissä ja sen jälkeen kotona 3tunnin päiväunet. Hello yöunet! Mikä parasta, nyt sinnittelen törkeissä hiilarin tuskissani, voisin syödä ihan mitä vaan pastasta irtokarkkiin. Mulla on tulossa firman pikkujoulut ensiviikolla, ja mennään ravintolaan missä on buffet illallinen, ja silloin vähän olosuhteiden pakostakin tulee pidettyä tankkauspäivvä. Passaa mulle oikein hyvin, ja enköhän mä tässä tuskissani sinne asti selviä.

Skippasin taas töissä lounaan, kun tarkotus oli lähteä kotiin jo aikaisin, ja ajattelin että syön sitten kotona. No kun työt venyi niin venyi taas päivän eka ruokailu iltaan asti. Ja nälissäni vielä kävin kaupassa ja mukaan tarttu laku ja tikkari :D Aamupalaakaan en ehtinyt syödä.

Jotain positiivista sentään tässä päivässä oli aamupaino, joka oli tasan 59,0kg. Toki tuossa oli varmaan osa nesteitä, mutta toivon että painonpudotusvauhti olisi tosiaan Jouluun mennessä ainakin -2kg eli tässä olisi kaksi viikkoa aikaa pudottaa toinenkin kilo. En usko että tulee ongelmaa sen kanssa. Muutoin ajattelin että -5kg pitää lähteä max kolmessa kuukaudessa eli helmikuuhun olisi armonaikaa. Nuo joulut ja uv:t tulee nimittäin ikävästi sekoittamaan tätä projektia :( Mutta eihän tätä kituuttamista hullukaan kestä muutamaa kuukautta pitempään.

Ruokailuja sitten:
Aamupala: Cappucino rasvattomaan maitoon
Lounas: Sitruunateetä jauheesta
2x hapankorppu, margriinia
Välipala: laku ja tikkari
Päivällinen: Kanakeittoa 3dl
Ruisleipä, margariinia, juustoa, salaattia, kurkkua, paprikaa
Iltapala: Kevyt Rainbow vadelma-mansikka rahka 150g

Vaikka mun koko ajan tekeekin mieli herkkuja, niin uskon silti etten voisi ostaa mitään epätervellistä, puhumattakaan syömisestä. Mulla olis sen jälkeen niin kauhea morkkis, että en halua asettaa itseäni siihen tilanteeseen.

Huomisen urkkasuunnitelmat ovat vielä hieman avoimet, punnitsen tässä muutamia vaihtoehtoja. Aamulla olisi pumppi+core, tai core+combat ja iltapäivällä olis cx+bodyjam. Kallistun ehkä tuon viimeisen vaihtoehton puoleen, mutta katsellaan ihan miten tämä uniasia tästä muodostuu noiden päikkäreiden ansiosta.

Ei kommentteja: