lauantai 1. joulukuuta 2012

Mistähän alottaisi...

Viimeinen blogimerkintä näyttäisi olevan kesäkuulta. Sen jälkeen varmaan kesälaitumet vei sen verran innokkaasti mukanaan että jäi blogi ja jäi laihdutus. Kilot tulivat hiljalleen takaisin ja tänään vaaka näytti 59,8kg. Luulenpa että on se näyttänyt tässä kesän jälkeen myös muutamaa kiloa tuosta enemmän.

Liityin salille takaisin kesätauon jälkeen syyskuussa, ja sen jälkeen olen pyrkinyt käymään salilla 2-4krt viikossa lajeja vaihdellen. Muutamana viime viikkoina mulla on ollut todella pahaa motivaation puutetta lähes ihan kaikkeen, joten niin myös urheiluun.

En tiedä onko joulun alla edes fiksua aloittaa projektia uudestaan. Elämässä on nyt viime aikoina puhaltaneet uudet tuulet, joten miksipä ei? Eikös jonkun muutoksen jälkeen pidäkin joko laihduttaa tai värjätä tukka? ;) No omasta väristä en luovu, mutta muutamasta rasvakilosta mieluusti, joten alan taas pitkästä aikaa päivittelemään blogia. Mun ruokahalu on sattuneesa syystä ollu aika olematon, mutta yritän nyt panostaa sitten laatuun.

Nyt on salireppu nyt pakattuna, kaurapuurot syötynä, joten eiköhän tässä jaksa muutaman tunnin nyt treenata :)

Vanhat ja uudet lukijat, tervetuloa!


Ei kommentteja: