perjantai 21. joulukuuta 2012

Eka tavoitepaino saavutettu!

Jee, olin oikein iloinen tänä aamuna kun hyppäsin vaa'alle, koska se näytti 56,9kg! Tavoitteeksi olinkin asettanut 57 kiloa jouluun mennessä. Nyt vaan sopii toivoa että saisin pidettyä painon noissa lukemissa myös reilun viikon loman aikana. Alkaneen loman kunniaksi käytiin työporukalla ravintolassa syömässä. Itse yritin valita mahdollisimman kevyesti, ja söin kananrintafilettä villiriisillä ja salaattilla. Lisäksi päätin palkita itseni uurastuksesta, ja piiiitkän harkinnan jälkeen palkitsin itseni 100g:lla irtokarkkia. Pettymys oli suuri, kun en mä saanutkaan niistä karkeista mitään irti, eivät maistuneet edes kovin hyvältä, joten en ymmärrä miten tai miksi mä olen ennen syönyt lähes päivittäin karkkia?!? Ja pussitolkulla vielä. Ihan hyvin makeannälkään riitää joku laku ja tikkari, tai karkkilaatikko. Toivottavasti olen tätä mieltä jatkossakin :D

Voi olla että seuraavan reilun viikon aikana en päivittele blogia, ainakaan säännöllisesti. Palailen takaisin sorvin ääreen uudenvuoden aikoihin!


Ihanaa joulua kaikille, ja yitetään pysyä ruodussa!!

3 kommenttia:

Viivi -Tavoitteisiinblogi kirjoitti...

Onnea tavoitteestasi :)
Itse syön lähes päivittäin karkkia tai muita herkkuja, vaikkakin ne maistuu tunkkaiselle ja olo on jo valmiiksi ihan ällö. Hyi mua! Onneksi naposteltavaksi maistuu myös porkkanat ja hedelmät.

Päärynä kirjoitti...

Upeaa! Onnittelut :) Itse en päässyt tavoitteisiin (55kg uutenvavuotena) ja nyt on sitten tullut otettua takapakkiakin tuon pettymyksen jälkeen :( Maanantaista alkaa taa tiukistelu :).

-5kg kirjoitti...

Kiitos tsempeistä vaikkain näin paljon jälkijunassa. Nyt hieman takapakkia ottaneena uudella innolla eteenpäin :)