sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kuvat ja mitat

Tässäpä näitä kuvia taas tulee, eli kuvat on otettu tänään aamulla aamupainon ollessa 59,7kg.


Kyljissä, reisissä ja vatsassa on varsinkin työsarkaa, ja ne ovatkin ongelmakohtani. Harvoin sitä itseään takaapäin katselee, mutta ei ole kyllä kaikkein imartelevin kuvkulma minulle tuo viimeinen :)

Mittoja sitten:

Rinnan alta 71cm
Navan kohdalta 85cm
Lantio paksuimmasta mahd. kohdasta 98cm (!!)
 Reisi paksuimmasta kohdasta 57cm
Pohje paksuimmasta kohdasta 35cm

Reisissä huomasin 1cm eron vasemman ja oikean puolen välillä, sen ehkä parhaiten huomaa tuosta viimeisestä kuvasta, että niissä on eroa. Tuo vasen reisi on siis paksuimmalta kohdalta jopa 1cm paksumpi kun oikea. Tuo ylläoleva mitta on siis paksumman, eli vasemman reiden mitta.

Järkytävää oli myös tuo lantioni mitta. Otin sen siis osittain pyllyn päältä, kohdasta joka kuvassakin näyttää leveimmältä. Siinä on kyllä jotain mistä mielellään luopuisin. Mm. pillifarkut näyttää maailman tyhmimmältä päälläni, koska olen niin porkkananmallinen jaloista. Noh, käytän niitä silti :D Minusta kuvien avulla onkin hyvä tapa seurata edistymistä, kun näkee konkreettisesti mitä kropassa on tapahtunut.

Mun pitäs nyt vähän miettiä päivän urheilusuunnitelmaa. Varsinkin reidet on eilisestä pumpista hieman hapoilla, joten mietin tässä että mitähän sitä lähtis kokeilemaan. Pitkä reipas lenkki ulkona voisi olla hyvä, peruskuntoa kohottava ja paikkoja avaava, mutta toisaalta salillekin olisi kiva mennä tekemään jotain kevyttä, esim. kuntopyöräilemään, ja voisi käydä vaikkapa Coressa. Sunnuntai on salilla aika surkea päivä, kun ei oikein meinaa löytyä mieleistä jumppaa mieleiseen aikaan. No ensin aloitan aamun perinteisesti kaurapuurolla, ja katsotaan sitten mitä keksin ! Tänään pitää käydä myös kaupassa ostamassa iso satsi ruokaa ja tehdä ruokasuunnitelma ensiviikolle.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon sulla on vyötärön ympärys tosta pari senttii navan yläpuolelta?:)

-5kg kirjoitti...

Mittasin vielä sen ja 2cm navan alapuolelta mitta on 87cm :)

Anonyymi kirjoitti...

Okei :) tsemppii kovasti vaikka näytät jo hyvältä :)

-5kg kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

minusta tosi hyvännäköinen kroppa! Hyvänmuotoinen runko!

-5kg kirjoitti...

Hei tänks! :D