keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Ruokapäiväkirja (Päivä 5.)

Jes, paino on lähtenyt vihdoin laskuun, aamupaino oli tänään siis 59,3kg. Mun aterirytmi on ollu töiden vuoksi mitä sen ei todellakaan pitäisi olla, kahtena päivänä en ole ehtinyt kunnolla edes syödä töissä, ja ensimmäinen "oikea" ateria on tullut syötyä ihan liian myöhään (klo 16 jälkeen). Jouluun asti töissä on todella kiirettä, eli pitää vaa ottaa huoneenlämmössä säilyvää evästä paljon mukaan, mitä voin syödä töiden lomassa. Tajusin nimittäin äsken, että oon ollu niin väsynyt eilen ja verensokerit ollut niin alhaalla, etten edes muista mitä olen eilen syönyt?? Tarkotus ei ole missää nimessä näännyttää itseäni, mutta kiireet työssä antaa ehkä liian hyvän tekosyyn skipata ruokailut.

Alhaisista verensokereista johtuen en ole yksinkertaisesti jaksanut liikahtaa enää töiden jälkeen millään salille. Olen kyllä kävellyt/pyöräillyt päivittäin, joten saa ajan asian. Onneks huomenna on vapaapäivä, ja viikonloppukin sitten jo lähellä, pääsee urheilemaan ihan kunnolla.

Ruokapäiväkirjaa:

Aamupala: Kaurapuuroa+leseitä 1,5dl
Lounas: Näkkäri, margariinia, juustoa
Klementiini
Rahkaa 150g
Välipala: Klementiini
Päivällinen: 2x Reissumies, margariinia, juustoa, salaattia, kurkkua, paprikaa
Iltapala: 1% viili
Glögiä tiivisteestä


Naureskelin itekseni, että miten fiiliksissä ihminen voi olla kahdesta leipäviipaleesta. Miten hyvälle tuulelle hiilihydraatit voikaan ihmisen saada, oli vielä niin hyväää että! :D

Huomiseksi ajattelin kokata jotain niinkin gurmeeta kun kanakeittoa. Ehkä paras talvipäivän pelastaja :)

Ei kommentteja: