torstai 6. joulukuuta 2012

Ruokapäiväkirjaa (Päivä 5.) ja urheiluja

Voisko aina olla nelipäiväinen työviikko. Ei voi ainakaan syyttää työkiireitä siitä, miksi ei raahautunut salille. Ja mibähän raahauduin, ihan kahteen kertaankin vielä :D Ensimmäisellä kerralla luulin kukkaron ja juomapullon jääneen kotiin, ja palasin kotiin huomatakseni että ne olivatkin treenikassissa mukana. Ja eikun takaisin salille. Olin suhkot hiilenä itselleni, mutta tulipahan ainakin hyötyliikuntaa (salille matkaa n. 1,5km).

No koska en jumppaan ehtinyt, menin salille ja poljin kuntopyörää 40min. ajan, tein kylkiä, peppua ja vatsoja salilla ja menin Cxworx:iin. Salilla oli Itsenäisyyspäivän kunniaksi suklaata, suklaakakkua ja pipareita tarjolla. Normaalistihan olisin vetänyt siinä itseni ähkyyn kaikella suklaisella, mutta sain pidettyä pintani :)

Ruokailut:
Aamupala: kaurapuuroa 1,5dl
Myöhäinen lounas: Kanakeittoa 3dl
Ruisleipä, margariinia, salaattia, juustoa, kurkkua, paprikaa
Välipala: Klementiini
Glögiä tiivisteestä
Päivällinen+Iltapala: Ruisleipä, margariinia, salaattia, juustoa, kurkkua, paprikaa
Viili 1%

Söin aika runsaasti salin jälkeen, joten kovaa nälkää ei ole nyt illalla ollut.

Tänään on tehnyt törkeän paljon kaikkia herkkuja mieli, mutta onneksi ei ole kotonakaan mitään epäterveellistä syötävää.

Cxworx on kyllä mielettömän hyvää core-treeniä. Tunti vois olla kyllä mun mielestä pitempi kun 30min., toisaalta jos se yhdistää johonkin toiseen jumppatuntiin, niin silloin toimii paremmin.

Ps. Aamupaino tänään 59,1kg, jokohan huomenna mennään alle 59kilon :)

Ei kommentteja: